Efterår

Når sommeren går på hæld og efteråret står for døren, så får jeg hvert år helt automatisk lyst til varme supper, simreretter som står på komfuret i timevis, grovere grønt som kål og rodfrugter og mere krydret og tungere mad end vi har spist hele sommeren.
Jeg lytter mig til at det er helt naturligt og at vi er mange der har det sådan, og egentligt synes det også er helt hyggeligt med indendørs hygge, stearinlys og omstilling til andre projekter, gøremål og måltider.
Dét er rart, synes jeg. At årstiden skifter og vi på mange måder har så mange skønne retter der passer helt perfekt til de køligere og indimellem regnfulde og blæsende måneder.

NY OPSKRIFT
Karrysild
NY OPSKRIFT
Muslingesuppe
Pumpkin Bread
Frikadeller med pandesauce, agurk og kartofler
Bondepige med slør
Burritos med kylling
Appelsinbrownie med hasselnødder
Frugtbrød
Svampelasagne
Nudelsuppe med kylling og grønt
Bagekartofler med cremet topping og æbleslaw
Gnocchi i svampesauce
Asiatisk gulerodssalat
Vegetar ramen med svampe og æg
Pico de gallo
Fiskefrikadelle Sandwich
Asiatisk agurkesalat
Pirogger med kylling
Løgtærte
Græsk vegetar bowl med grøntsagsdeller
Lynstegt tun med sesam
Kerneknækbrød
Gratin med kylling og kartofler
Karry pastasalat med kylling