Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/edamame-boenner/ Asiatisk Madpakker, Snacks, Tilbehør Aftensmad

Edamamebønner med citron og flagesalt

Edamamebønner er en skøn og nem snack, som også gør sig virkelig godt som tilbehør til det japanske køkken. Sushi i særdeleshed, men også mange andre skønne retter.

Det sker med jævne mellemrum, at jeg laver sådan en lækker snack til os, som I ser på billedet her. Det er jo virkelig nemt og tager ingen tid. De grønne saftige edamamebønner smager lækkert, blot med et strejf citron og en smule flagesalt.

Nemmere bliver det næsten ikke …

Prøv også: opskrift på sushi bowl >>

Edamamebønner med salt og citron
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT5MPT5M4
Ingredienser
  • 300 g edamamebønner, frosne
  • 1 liter kogende saltet vand
  • 1 tsk salt
  • 1 citron, skåret i både
  • 2 tsk flagesalt
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Kom edamamebønnerne i en gryde med spilkogende vand tilsat en smule salt. sluk for varmen og lad dem trække i et minut.

Hæld vandet fra og kom edamamebønnerne i en skål med citronbåde til at dryppe citronsaft over og et godt drys flagesalt.