Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/dorader-paa-grillen/ Aftensmad Bålmad, Fisk & Skaldyr, Grill, Sommer

Dorader på grillen

Det er perfekt vejr til at grille lækre dorader.

Grillede dorader er nok noget nær verdens nemmeste grillopskrift og man får det mest smørmøre fiskekød, man kan drømme om.

Der er noget overdådigt ved sådan en hel grillet fisk og det er hyggeligt med sådan en middag hvor man piller den lækre fisk af kødet, sipper hvidvin og spiser sprøde salater eller grillet grønt til. Ren hygge.

Prøv også: grøntsager på grill >>

Dorader på grill
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT30MPT20M4
Ingredienser
  • 4 dorade fisk
  • 1 øko citron, fintrevet skal + skåret i halve skiver
  • 2 stængler frisk rosmarin
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Bed om at få doraderne renset hos fiskehandleren, eller rens dem selv grundigt.

Rids skindet på fisken med en skarp kniv.

Gnid doraderne med salt og peber og fintrevet citronskal. Kom kvarte citronskiver og rosmarinkviste i skindridserne og læg fiskene på en varm grill. Grill den i cirka 5-7 minutter på hver side.