De sidste par dage er simpelthen fløjet afsted. Vi har holdt fri, været i haven, besøgt venner og familie, været ved stranden i blæsevejr og plukket adskillige buketter blomster. Specielt de smukke gule på billedet er der rift om, dem er der heldigvis rigeligt af …
I miniferien har jeg også lavet en super lækker Tikka Chicken Masala med hjemmelavede naanbrød, og agurkedip til. Den kan I godt glæde jer til, hvis I er til indisk mad? Billederne af retten ligger stadig på kameraet og opskriften kommer på bloggen i morgen.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Det lyder som dejlige feriedage. :)
Glæder mig til indisk! ;-)
:) Og nu har jeg den næsten klar, så den er på i morgen tidlig! ❤
Åh jeg elsker indisk, så glæder mig til at se opskriften.
Det er faktisk virkelig for sjældent vi får indisk, jeg er også vild med det. Vi boede tæt på et lækkert takeaway sted på Østerbro, nu er der meget langt til sådan et sted – så jeg må hellere igang med flere indiske retter herhjemme ;)