Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/dagens-snack-persille-pesto/ Dip, Pesto, Dressing og lign. Tilbehør Aftensmad

Persille Pesto

Persillepesto smager skønt som dip til gulerødder, agurker og andet grønt, på sandwich, på brød i stedet for smør, som dip eller som tilbehør til pasta.

Pesto med persille kan laves med både kruspersille og bredbladet persille. Den kan også varieres med andre frø, nødder og kerner i stedet for solsikkekerner.

Persillepesto kan holde sig i en uges tid på køl og hvis man laver store portioner, så kan det også sagtens fryses ned.

Prøv også: opskrift på klassisk pesto med basilikum >>

Persillepesto
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT5MPT5M1
Ingredienser
  • 3 håndfulde persille, med stilk
  • 30 g solsikkekerner
  • 40 g parmesan
  • sort peber, friskkværnet
  • 0,50 fed hvidløg
  • 3 spsk olivenolie
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Hak persille, solsikkekerner, parmesan, peber og hvidløg på et skærebræt med en skarp kniv.

Smag den lækre persillepesto til med salt, peber og olivenolie efter behov.

Opskriften giver ca 1 dl pesto