Dadler med blåskimmelost og skinke


Dadler med blåskimmel og skinke er en skøn snack, som gør sig godt til en lille drinks før grillen tændes en sommeraften, på et tapasbord med en masse andre herligheder eller som en lille hyggelig appetitvækker inden middagen.
Server dem fx med saltede mandler og en klassisk G&T, med vin eller portvin og nyd den herlige smag af søde karamelnoter fra dadlerne, krydret skimmelost og den salte røgede skinke. Det er så lækkert!
Prøv også: dadler med baconsvøb >>
Arbejdstid 5 min.
Antal 6 stk.

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Dadler med blåskimmelost og parmaskinke
- 6 medjool dadler
- 40 g blåskimmelost
- 50 g serranoskinke
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter

Skær en rids gennem dadlerne og fjern stenen i midten.
Fyld lidt blåskimmelost i midten og vikl et stykke skinke om hver daddel.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.