Cookies
Her får I min yndlingsopskrift på cookies ♡
Det er de lækreste cookies med chokolade og nødder. De er super nemme at bage og så er de på en og samme tid, både sprøde og chewy.
Helt og aldeles uimodståelige lækre.
Min opskrift på cookies med chokolade og nødder er nemme og hurtige at bage, så inden for en halv time kan man nyde duften og smagen af de skønneste cookies.
Prøv også: min opskrift på kanelsnegle >>
Arbejdstid 20 min.
Antal 16 stk.
Kan fryses Ja
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Cookies med chokolade og nødder
- 150 g smør, stuetemperatur
- 100 g sukker
- 100 g brun farin
- 1 æg
- 200 g hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- 0,50 tsk vaniljesukker
- 0,50 tsk flagesalt
- 130 g hasselnødder
- 130 g mørk chokolade, grofthakket
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Pisk smør, sukker og farin, til det er luftigt, og pisk derefter ægget i.
Bland hvedemel, bagepulver, vaniljesukker og salt sammen, sigt det i dejen og rør det godt sammen.
Rist hasselnødderne på en tør varm pande, til hinderne begynder at sprække. Kom hasselnødderne i et rent klæde og brug det til at gnubbe alle hinderne af. Hak derefter hasselnødderne groft
Hak de ristede hasselnødder og vend dem godt rundt i dejen sammen med chokoladen.
Form runde kugler på størrelse med en lille golfbold og sæt dem med god afstand mellem hinanden på to bageplader med bagepapir. Giv kagerne et lille tryk, så de flader en smule ud.
Bag dem i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 13-15 minutter, til de er gyldne, men stadig lidt bløde i midten.
Lad dem køle lidt af på bagepladen, inden de sættes på en bagerist.
MUMS!! Lavet uden nødder og med lys Marabou. Utroligt vi ikke spiste al dejen før vi var færdige. Vi lavede dobbelt portion. Detaljer:
Vi vejede ca. 30 gram af pr. Stk. (stor teske) Der blev 43 stk. De blev bagt i 13 min. Ved 175 grader varmluft. De sidste plader dog kun 12 min. 9 kugler på hver plade. De flød så fint ud. Og 2 plader ad gangen.
Det et ikke sidste gang❤️☺️
Dejligt at høre! Tak for din fine hilsen og tilbagemelding på opskriften
Kh Ann-Christine
Mine cookies, blev desværre for sprøde, ville hellere have de var chewy.
Måske skal jeg nedsætte tempmed 10 grader
Det kommer lidt an på ovnen, men jeg ville nok i stedet vælge at tage dem ud lidt før – så kort bagetiden i stedet for temperaturen.
Hold øje med dem i ovnen og tag dem ud, når de er blevet let gyldne i kanten.
Kh Ann-Christine
Hej
Kan ikke tåle hasselnødder, kan jeg bruge mandler . Er det også 130 g som hvis man brugt hasselnødder som i opskriften. Tak og glædelig jul.
Vh
Dalila
Ja, det kan du fint – og samme mængde :)
Rigtig glædelig jul
Kh Ann-Christine
Kan de her lækre cookies gemmes i 8 dage eller bliver de så dårlige?
Det kan de fint, – og de bliver som sådan ikke dårlige.
Men afhængig af hvor sprøde du bager dem, så kan de risikere at blive bløde efter nogle dage.
Du kan evt bage dem ved alm over/undervarme og give dem 2-5 minutter ekstra til de er sprøde.
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine
Jeg vil bage disse i dag, men er i er lejet hus kun med et håndpiskeris og en stavblender… kan jeg stavblende smør, sukke og farin og så ælte ægget i med hænderne?
Hej Gitte
Jeg ville blot lade smørret stå i skålen en halv times tid og så røre det så luftigt jeg kan i hånden med sukkeret. Det vil gå fint i denne opskrift
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine
Jeg elsker denne opskrift har har brugt den utrolig mange gange. Jeg skal nu bruge den (igen) til fødselsdag, men tænkte på om det mon er muligt at lave dem dagen iden, enten formede eller ikke formede. Og så bare sætte dem i ovnen næste dag eller forme dem og sætte dem i ovnen. De ville skulle stå ca 12 eller 20 timer hvis det kan lade sig gøre?
Ja, det kan du sagtens. Jeg vil anbefale at forme dem til kugler med det samme, inden du sætter dem på køl.
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine
Drysser du flagesalt på efter de er bagt? :)
Ja, lige efter de er kommet ud af ovnen
Kh Ann-Christine
“hak de ristede hasselnødder”…
Skal jeg riste dem på en pande først?
Er opdateret nu
God fornøjelse :)
Kh Ann-Christine
Kan jeg bage med margarine i stedet for smør?
Tak for en fantastisk opskrift, har bagt kagerne mange gange, men idag altså ikke noget smør i køleren :-(
Det er nok mest en smagssag.
Jeg bruger aldrig margarine, så jeg ville selv vælge at udskyde bagningen til jeg havde købt smør :)
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine
Drysser du med flagesalt også? Altså når de er færdige?
Ja, indimellem gør jeg :) Det giver en drøn god smag og kontrast til kagerne
Kh Ann-Christine
Hej,
Kan man lave dem i mindre størrelse ala alm. småkage?
Mvh Trine
Ja, sagtens. Blot hold øje med bagetiden, som nok skal lidt ned afhængig af din ovn
Kh Ann-Christine
Super lækre cookies! Smager fantastisk. Jeg lavede opskriften med 48 styks og formede som golfbolde, men alligevel endte jeg op med at lave 113 styks ud af opskriften. Tror vi har nok…
Din nye bog lå på min trappe min trappe i morges, så dejlig en overraskelse fra min mor. Glæder mig til at lave en kop kaffe i eftermiddag og kigge den igennem – og selvfølgelig også at lave en masse af opskrifterne. Men altså bare det at kigge i dine bøger er jo en oplevelse i sig selv. Stort tillykke med endnu en flot bog.
Mange tusind tak! Hvor er det dejligt at høre og jeg håber du bliver rigtig glad for at bruge bogen ♡
Kh Ann-Christine
Mine blev virkelig tørre – har checket opskriften igennem igen, og den er fuldt til punkt og prikke 😁 men har du et bud på, hvad der kan være gået galt?
Jeg synes desuden at der var alt for mange nødder kontra mængden af dej (også i forhold til billederne af dine), men det kan selvfølgelig reguleres til en anden gang.
Jeg prøvede også at bage nogle med færre nødder i, men de blev også tørre – og dem gav jeg endda kortere bagetid..
Hilfe! 😁
Det har jeg desværre ikke noget godt bud på hvorfor dine blev.
Har lavet dem hundredevis af gange og med præcis de mål og mængder i opskriften og de bliver aldrig tørre :)
Kh Ann-Christine
Tak for svar😊 Jeg laver 3 x👍🏻
Hejsa. Jeg skal lave en kæmpe portion cookies til konfirmation. Vil du anbefale, at jeg laver flere små portioner dej, istedet for en stor?
Hilsen Lene
Jeg lavede selv opskriften x 3 i går og det fungerede glimrende, men jeg synes den bliver besværlig at stå med hvis det er mere end det ad gangen
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine
Wauw – de bedste cookies. Fantastiske – god som værtinde gave. Alle elsker dem.
Hvor er det dejligt at høre! Mange tak for din fine hilsen og tilbagemelding på opskriften.
Dejlig dag til dig
Kh Ann-Christine
Jeg er på udkig efter en god opskrift på daim-cookies, der både er chewy og sprøde udenpå. Man kan altid regne med dine opskrifter, men der var ikke nogen med daim. Tænker denne her kan bruges, men hvor meget daim ville du komme i, hvis jeg udelader både nødder og chokolade?
Mvh
Hej Louise
Mange tak for din søde hilsen, det er jeg glad for :)
Du kan snildt bruge denne opskrift og jeg ville nok erstatte nødder og chokolade med omkring 175 g daim.
Giv endelig en tilbagemelding på hvordan det gik :)
God fornøjelse
Kh Ann-Christine
Hej igen
De blev superfine! Jeg lavede en dobbelt portion til fryseren til en kommende fødselsdagsfest, men var lige nødt til at bage 9 af dem med det samme til en prøvesmagning;-) Jeg brugte 6 pakker dobbeltdaim, hvilket vist svarer til 168g til den ene portion, der er angivet i opskriften. Det passede ret perfekt med mængden. Nu glæder jeg mig bare til at servere nybagte cookies til fødselsdag på søndag, og så kan jeg gå på jagt efter opskrifter til resten af maden.
Uhm hvor dejligt! Jeg er glad for det blev en succes :)
God fornøjelse med fødselsdagsfest planlægningen
Kh Ann-Christine
En opskrift jeg altid bruger vi puttet en pose m&m’s chokoladeknapper i (165g)
Ungerne er mere til det.
De bliver simpelthen super lækre og mums
Næste projekt for os er at finde opskrift på lakridskonfektkage
Hejsa, har bagt disse mange gange og det er min absolut yndlingsopskrift!! Kan man bage dem uden æget og evt tilføje vand?
Hej Mille,
Mange tak, det er dejligt at høre! Ægget binder dejen sammen, så det kan ikke erstattes af vand i opskriften. Det vil give et helt andet resultat og ikke blive lige så godt.
Kh Ann-Christine
Hej
Der står at kagerne kan holde sig 4 dage. Det passer altså ikke ;-) Her kunne de kun holde sig ½ dag ;-)
Men for hulan da også, hvor var de lækre :-) så længe det varede. Jeg må vist i gang med at bage igen.
Årh, hvor skønt! Det er jeg glad for ♡
Tak for din søde hilsen
Kh Ann-Christine
Hej Valdemarsro. Jeg skal konfirmeres den 14 august. Kan man godt fryse sine cookies ned? Hvis vi bager dem idag?
Hej Karen
Jeg plejer at fryse den rå dej ned i kugler, men prøv at bage en portion, frys dem ned og tag en enkelt eller to ud af fryseren i morgen og tø den op på en bageplade. Den vil nok være blød, men så kan du prøve at bage dem i ovnen i et par minutter (hvis din familie alligevel har gang i ovnen med andre retter) og se om de bliver dejligt sprøde og som friskbagte igen.
Rigtig god konfirmation
Kh Ann-Christine
Hej.
Der står skrevet, hvordan man kan fryse dejen, men kan man også fryse de færdigbagte kager?
Det plejer jeg ikke at gøre. Det kan være de bliver bløde ved optøning, men så kan du prøve at bage dem et par minutter igen.
Kh AC
kan man bruge pasteuriserede æggeblommer i stedet for æg
Så vil du mangle æggehviden som er et godt bindingsmiddel i opskriften og giver en god konsistens til kagerne :)
Kan man bruge majsmel i stedet for hvedemel til de lækre cookies?
Det har jeg ikke prøvet, så det må komme an på en prøve …
God fornøjelse
Kh Ann-Christine
Har du anbefalinger til grader og minutter og placering i en alm ovn. Min varmluft virker desværre ikke! Mvh Helle
Ja, det har jeg skrevet om her: https://www.valdemarsro.dk/ofte-stillede-spoergsmaal-til-valdemarsro-opskrifter/ under bagning
God fornøjelse
Kh Ann-Christine
Mega god opskrift jeg lavde den i madkunstskab og pyntet med m&m’s.
Hilsen Elisabeth :)
MUMS!
Plejer altid at bruge den her opskrift😋
ELSKER den!
Hver gang at mig og min veninde er sammen er det nummer 1 på listen at lave cookies! 🍪 🌰
Her en lille anekdote fra det virkelige liv. Jeg er friskolelærer for en gruppe best. af 3., 4. og 5. klasser. Og i den her coronatid har vi bagt en gange om ugen, bla. dine lækre havregrynskager m. smørcreme – mums :-) De var dog lidt krævende, så denne gang skulle det være de nemme cookies.
Jeg dirigerer slaget, så skal I veje smørosv. De spørger mig hele tiden om forsk. ting, og jeg svarer. Men efterhånden er vi alle klar til at få kager i ovnen. Jeg kigger til mine efter en 6-7 minutter, og det ligner en katastrofe, det er en stor boblende chokolademasse. Jeg tager dem ud og finder ud af, at jeg har glemt at komme mel i!
Hvad gør en klog general? Skraber ovnmassen ned i en skål, så godt jeg kan, tilfører mel, lidt kaffe, lidt creme fraiche, indtil dejen er god. Så laver jeg nye kager, bager dem, og tror I de bliver gode? De smager fantastisk:-) Så nu har jeg prøvet at lave dobbeltbagte cookies!
Og børnene – jeg havde jo ikke nævnt noget med mel, så jeg var bekymret for deres kager. Men de kan læse opskrifter, så ingen af dem havde glemt melet ;-)
Sikke en skøn historie – og godt reddet ;)
Hvor er det hyggeligt at I bager og laver mad sammen online.
Kh Ann-Christine
Super god opskrift! lavede dem her til aften og de er perfekte og det sker ellers aldrig for mig :-D
Hej! Jeg har lavet disse og frosset dejen ned (i forskellige str kugler). Hvor længe skal de tø op inden de kan komme i ovnen?
Det tager ikke meget mere end 15-30 minutter at tø dem op på bagepladen
Kh AC
Kan man forestille sig en glutenfri variant?
Jeg erstatter bare hvedemel med boghvedemel, rismel og majsmel
Hej – så lækre og nemme cookies! Hvordan opbevarer I dem efter de er bagt?
Hej Anita
Dejligt at høre! :)
Jeg opbevarer dem i en småkagedåse.
Kh AC
De lyder super lækre. Dem vil jeg prøve.
Hvor lang tid tager det ca. for dejkuglerne at tø op efter nedfrysning?
Hej Mona,
Det tager 15-20 minutters tid, men man kan godt smutte dem i direkte fra frys hvis det skal gå tjept, så skal de bare have lidt længere tid.
Kh AC
Virkelig nemme og gode cookies! Jeg er elendig i et køkken og disse cookies blev perfekte. Jeg frøs 4 kugler ned, som jeg først lavede 3 uger efter. Det fungerede helt perfekt! :-) Tak for en god opskrift!
Dejligt at høre! Mange tak for din fine hilsen og tilbagemelding på opskriften
Kh Ann-Christine
Hej
Jeg skal bage nogle cookies, som jeg vil lægge is imellem. Kan jeg bruge denne opskrift eller har du en anden, som du vil,foreslå?
Mvh
Anette
Hej Anette
Det kan du sagtens bruge til det.
God fornøjelse
Kh AC
Hej,
Fantastiske cookies, har lavet dem et par gange. Hvordan foreslår du at opbevare dem bedst, hvis man ikke har en kagedåse?
Hej Louise,
Tusind tak for din fine tilbagemelding på opskriften, det er dejligt at høre.
Du kan fint opbevarer dem i en alm lufttæt beholder
Kh AC
De er bare ALT for gode, dobbelt portion er en absolut nødvendighed herhjemme, hvis jeg har ambitioner om, at der skal nå at komme nogle i kagedåsen :-)
Så skønt at høre :)
Tak for din søde hilsen
Kh AC
Super Lækre, nemme og lave, og forsvinder som dug for Solen ☺
Bager dem til vores elever på Køreskolen, og det er meget populært
Hvor er det dejligt at høre! Mange tak for din søde hilsen
kh AC
Kl er 3 om natten. Cookie monster på vej i køkkenet, and you cant stop me! xD
Jeg har de sidste mange år puttet alle småkager i fryseren, det fungerer fantastisk.
Har lavet de her Cookies, så mange gange.
De er hver gang en stor succes. til eleverne på vores Køreskole, når der er Teori.
De sidste par gange, har jeg smidt 1 dl mini-marshmallows i, det er absolut også godt.
Tak for mange dejlige opskrifter <3
Hvor er det dejligt at høre – og så lækkert med marsh mallows i :)
Tak for din søde hilsen og fine tilbagemelding på opskriften
Kh AC
Hej
Kan jeg bade cookies 3 dage før vi skal bruge dem ?
Jeg ser frem til at prøve endnu en af dine gode opskrifter
Hej Kirsten,
De bliver en anelse sejere og mere chewy på 2-3 dagen, det er jo en smagssag, men personligt så synes jeg de er helt lige så lækre, blot på en lidt anden måde, som som sprøde og nybagte.
Du kan evt bage dem et par minutter ekstra, så de bliver lidt ekstra bagt også i midten af kagen inden de tages ud af ovnen, hold dog endelig øje med at kanterne ikke får for meget.
Tak for din søde hilsen :)
Kh AC
Hej
De er fantastisk lækre
Har bagt dem flere gange, men kan man også fx lave dejen dagen før de skal bages?
Hvor er det skønt at høre ♡
De kan sagtens laves klar dagen før, tril dem stil kugler, som stilles på køl, og så er de klar til at komme på bagepladen næste dag.
Kh AC
Fantastisk
Så kan jeg forberede mig til gæster 2. Advent.
Tusind tak for dit prompte svar!
Glæder mig allerede til at smage.
God aften og god 2. advent i morgen.
Kh Camilla
Rigtig god fornøjelse og glædelig 2. søndag i advent til dig
Kh AC
Mmmmm og så lige lidt appelsinsaft/skal så er det julecookies
Uhm ja ♡
Cookies done – tror dog desværre de bliver hurtigt spist, selvom jeg lavede dobbelt portion :-)
De smager af mere! :-)
Hvor er det skønt at høre ♡
Jeg vil gerne bage dine cookies, jeg er sikker på de er lækre.
De skal bruges påskelørdag til en stor fest, Kan jeg bage dem inden for de næste dage , eller vil du anbefale, at jeg fryser dem ned og bager den et par dage før de skal bruges.
Du kan evt lave dejen, trille den til kugler og lade den være på køl i 2-3 dage inden de skal bages – eller alternativt fryse dem.
De er bedst samme dag eller dagen efter de er frisktbagt.
God fornøjelse
Kh AC
Hej Ann-Christine
Håber du når at se min besked inden fredag – mine forældre og min kærestes forældre skal møde hinanden for første gang, og tænker at prøve at bage dine cookies. Og det er jo et fantastisk tip med at fryse dem ned, så vil bage dem idag, så de bare skal bages fredag. MEN lader du dem tø helt op inden du bager dem når de har været på frost? Og er de nemme nok at “skille ad” hvis de fletter sig sammen inde i fryseren? :)
Tænker, at jeg giver det et forsøg om du når at svare eller ej, og glæder mig i hvert fald til at smage dem :-)
Hej Maja,
Jeg når det lige på falderebet :)
Allerbedst bliver det når man tager den ud og lader dem tø op i køleskabet. Men det går også helt fint at lade dem tø op på køkkenbordet i en times tid. Og hvis de ikke er helt tøet op, så klarer ovnen resten (det er testet af)
Jeg synes ikke de er svære at skille af, når de er frosset. Giv evt frostposen et ordentligt donk mod køkkenpladen, så skiller de nemt fra hinanden. Ellers brug en kniv.
Rigtig god fornøjelse både med kagerne og med din spændende fredag i det hele taget :)
Kh AC
Tak for svaret :-) De blev så gode, fik ros hele vejen rundt, så det er helt sikkert ikke sidste gang de bliver bagt herhjemme. Og det var intet problem at skille dem ad :)
Jubii, det er jeg glad for at høre :)
Når du skriver god mørk chokolade, hvad mener du så. Jeg synes nogle gange at en mørk chokolade 70% bliver for bitter, eller også skal jeg købe et andet mærke. Kan du anbefale en cacao procent og evt et chokolademærke der smager godt i bagværk.
Venlig hilsen Lizzi
Jeg mener nok egentlig bare en god kvalitetschokolade, som man gerne vil nyde et stykke af rent også. Der er mange gode mærker og stor forskel på smagen af 70 % chokolade – selv bruger jeg oftest en på 66% fra Valhrona, der hedder Caraibe. Den er blevet min favorit.
Ellers laver Callebaut også en god mørk chokolade, som kan købes til en noget billigere pris end Valhrona.
Kh AC
Fandt din side helt tilfældigt, da jeg søgte efter en opskrift på hjemmelavede kyllinge nuggets og har så i laaaang tid fulgt med og noteret mig alle de dejlige opskrifter jeg skulle afprøve – og nu blev det så denne her til en start (er slet ikke færdig) :)
De er blevet ganske fine – huset dufter i hvert fald fantastisk : ) Men hvor mange er det meningen der ca bliver af denne opskrift? (Hvis man bruger en spiseske som mål) Og hvordan i alVERden får du dine kager til at blive så fint runde? Mine blev flade som pandekager og flød helt sammen (næste gang må jeg vist enten bage halv portion eller bruge to plader)
Mvh.
Christina
Hej Christina,
Hvor er det dejligt at høre at du har lyst til at prøve mine opskrifter :)
Jeg kan simpelthen ikke huske hvor mange cookies jeg plejer at få at denne portion, men omkring to plader. Jeg oplever at der er stor forskel på hvor flade de bliver alt efter hvilken ovn jeg bruger. Har flyttet to gange siden denne opskrift kom til i 2007 ;)
Mht at gøre dem runde, så oplever jeg at det går nemt hvis jeg triller dem kugle runde og sætter dem på bagepladen. Så flyder de fint ud i en rund cirkel.
Kh AC
De er fantastisk lækre. Jeg har i dag bagt dem med 2 spsk nutella, da jeg ingen chokolade har og vi pludselig blev meget lækresultne midt i regnvejret ;)
Nøj, det lyder som et godt twist :)
Jeg bagte dem i går – Super nemme og meget lækre.
Dejligt at høre :) Jeg har faktisk lyst til at bage dem som julecookies igen snart …
Er helt imponeret hvor runde dine bliver – det gør mine slet ikke! Men hold op hvor smager de godt :-) Jeg anvender dog mandler i stedet for, da jeg bedre kan lide dem.
uhm, ja – det kunne jeg også forestille mig er lækkert!
Super nem og lækker opskrift. :)
Jeg tilføjede fintrevet appelsin skræl – helt perfekt!
min far spiste dem alle med det samme men vi var dog forberete fordi vi havde bagt 3 dobbelt potion :-)og de smagte fantastisk!…
Brilliant :-)
– mine veninder var vilde med dem! Tak for opskriften :)
hey Hvor ser de lækre ud, tror da jeg vil prøve den opskrift ………
Peter,
Hvor godt! -Jeg er glad for at de faldt i god jord :-)
Ja der er meget forskel på ovne, også om det er varm luft eller ej. -og så er der forskel på størrelserne på kagerne.
For pokker, de var go’e!
Jeg har lavet dem her til aften, og jeg bryder mig ellers ikke specielt meget om småkager. Men det her er godt!
Jeg lavede dem i spiseske-størrelse og det tog godt nok 20 min. ved 175 grader på midterste rille i ovenen, før de lignede kager og faldt helt sammen. Så der er vist meget forskel på ovne.
Kan klart anbefales.
mange hilsner Peter
Et cetera,
Valnødder er også en stor favorit hos mig. -hvilket minder mig om at jeg tror jeg vil lave syltede valnødder inden jul…
Valdemarsro, tak for anvisningerne – valnødder kan jeg tåle – og elsker – så det vil jeg helt sikkert prøve :-)
Sarah,
der bliver ihvertfald hygget, :-)
Om lidt er der ferie, -og jeg kan ikke tage mig sammen til at lave mere på arbejdet ;-) Rigtig god weekend til dig også!
Uhmmm de ser lækre ud. Åhhh jeg tror der er en fantastisk julestemning hjemme hos jer.
Hav en god weekend
Madame,
Ja, ik´ -Der er nu også så mange ting jeg ikke når… -men det tager jeg som regel ikke så tungt. ;-)
Et cetera,
Nyd du bare, men mon ikke de er lige så gode med valnødder eller måske mandler? -hvis du slet ikke kan tåle nødder, ville jeg erstatte ndderne med 50 g. hvid chokolade :-) Dét tror jeg også ville være et hit
De ser lækre ud – men her må jeg nok “springe over” – er voldsomt allergisk overfor hasselnødder – så jeg må nøjes med det lækre syn :-)
Jeg er selv nøddeallergiker og har lavet dem med tranebær og hvid chokolade. Det var en SUCCES! Prøv det ;)
Mmmmm, det lyder fantastisk lækkert. Hvordan får du dog tid til at lave alle disse lækre ting …
Hvor ser de lækre ud, tror da jeg vil prøve den opskrift! :)
Disse cookies med chokolade og nødder – “verdens bedste”, vil jeg lave i morgen – vil du anbefale at røre dejen sammen i foodprocessor?
Det kan du fint gøre ift at piske smør, sukker og tilsidst æg, men melblandingen skal blot vendes hurtigt i og ikke røres i længere tid.
Rigtig glædelig jul og god fornøjelse
Kh Ann-Christine
Hvis degen kan blive frosset ned hvor lang tid kan den så fryses ned bare kom med et gæt🍪
1-2 måneder kan de snildt klare
God fornøjelse
Kh Ann-Christine
Et god tip !! :
Tag de ristede nødder og kom dem i en bøtte med låg og ryst – det sviner langt mindre end et klæde 🤫🤣