Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/coleslaw/ Buffet Familiefavoritter, Studenterfester og studenterkørsel, Tilbehør Aftensmad, Vegetar

Coleslaw

Hjemmelavet coleslaw er virkelig lækkert og skøn som tilbehør til fx pulled pork, spareribs, burgere og alt andet dejligt grillmad.

En ægte sommerklassiker, som tilmed kan tilberedes i god tid inden servering, den kan nemlig sagtens stå i køleskab til dagen efter.

Smag endelig dressingen godt til inden den vendes med gulerødder og hvidkål.

Prøv også: min bedste opskrift på pulled pork burger >>

Coleslaw
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT60MPT15M10
Ingredienser
  • 1 hvidkål, lille og fintsnittet
  • 5 gulerødder, groftrevet
  • Dressing
  • 3 dl cremefraiche 18 %
  • 1 dl mayonnaise
  • 1 tsk honning
  • 2 spsk dijon sennep, evt mere
  • 0,50 dl æblecidereddike
  • 3 tsk sukker
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Dressing
Kom cremefraiche og mayonnaise i en skål sammen med dijonsennep, honning, æblecidereddike, salt, sukker, spidskommen, friskkværnet peber og salt. Rør dressingen godt sammen og smag til.

Coleslaw
Bland kål og gulerødder i en stor skål og rør dressingen grundigt i.

Lad coleslawen trække i ca. 1 time på køl inden servering.