Cocktail med appelsin og lakrids
Læskende lækker cocktail med mørk rom, appelsinlikør, appelsinjuice og lakrids.
Den er perfekt til nytår og en festlig aften og den er virkelig også skøn og frisk på en varm sommeraften. Skal den nydes en sommeraften, så fyld et glas med isterninger og hæld den lækre cocktail over, så den kan nydes iskold.
Lakrids giver sødme og smag, men uden at være overdøvende. Den skal blot lige kunne anes i den lækre cocktail, hvor den overrasker positivt med den friske appelsinsmag.
Prøv også: flere lækre cocktail opskrifter her >>
Arbejdstid 5 min.
Antal 1 glas
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Cocktail med appelsin, mørk rom og lakrids
- 3 cl mørk rom
- 2 cl cointreau
- 8 cl appelsinjuice
- 2 knivspids rålakridspulver
- 1 æggehvide
- Derudover
- 4 isterninger
- 1 øko appelsin, en strimmel revet skal til pynt
- 1 knivspids rålakridspulver
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Kom rom, cointreau, appelsinjuice, rålakridspulver og en æggehvide i en shaker sammen med 4 isterninger og ryst hårdt til de skummer godt.
Kom i et glas med isterningerne, og pynt med en anelse lakrids.
Du skriver om lakrids te, Hvor kom den ind i opskriften? ?
Det var en fejl. Vi havde nemlig først eksperimenteret med og uden lakridste, men synes efterfølgende at den faktisk var bedre uden