Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/chokoladefrosting/ Kager og søde sager

Chokoladefrosting

Chokoladefrosting er lækkert til både muffins og på kager, lige fra sandkage til mazarinkager og lignende.

Det er virkelig nemt at lave denne chokoladeglasur og den smager virkelig godt. Jeg bruger en lækker mørk chokolade, og vil du gerne have den lidt sødere, så vil jeg anbefale at bruge prøve med en god mælkechokolade i stedet.

Jeg får også forespørgsler på en lækker frostning uden flødeost, og der er denne chokoladefrostning jo virkelig skøn.

Prøv også: opskrift på en lækker klassisk sandkage >>

Chokoladefrosting
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT15MPT15M1
Ingredienser
  • 60 g mørk chokolade, finthakket
  • 0,50 dl mælk
  • 85 g smør, blødt
  • 200 g flormelis
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Chokoladefrosting
Smelt chokoladen i et vandbad over lav varme.

Tag vandbadet med chokolade af varmen og rør mælken i.

Pisk smør og flormelis helt luftigt og pisk derefter chokolade og mælkecreme i. Stil cremen på køl i cirka 30 minutter.

Fordel chokoladefrosting over en kage eller muffins efter kagerne er kølet helt af.