Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/chokoladebrud-med-pistacie-og-lakrids/ Dessert Julekonfekt, Juleopskrifter, Kager og søde sager, Konfekt og slik

Hvid chokoladebrud med pistacie og lakrids

En af mine yndlingskonfekt er hvid chokoladebrud med pistacie og lakridsdrys.

En rigtig lækker hvid chokolade med aromatisk smag af vanilje og en sødmefyldt dybde i smagen, med sprøde pistaciekerner og den lækre rålakridspulver, som giver kant til smagen og det perfekte modspil til den søde chokolade.

Uhm! Det er lækkert. Både at lave som en konfekt i sig selv og som en genial måde at få brugt chokoladeoverskud fra konfekt mv.

Prøv også: opskrift på konfektstykker med nougat >>

Hvid chokoladebrud med pistaciekerner og lakrids
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT60MPT15M1
Ingredienser
  • 100 g hvid chokolade, finthakket
  • 40 g pistaciekerner uden salt
  • 1 spsk rålakridspulver
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Temperer den hvide chokolade og vend den med halvdelen af pistaciekernerne.

Fordel chokoladen på et stykke bagepapir og drys med resten af pistaciekernerne og lakridspulver.

Lad det størkne helt og bræk eller skær i mundrette stykker.