Hvid chokoladebrud med pistacie og lakrids
En af mine yndlingskonfekt er hvid chokoladebrud med pistacie og lakridsdrys.
En rigtig lækker hvid chokolade med aromatisk smag af vanilje og en sødmefyldt dybde i smagen, med sprøde pistaciekerner og den lækre rålakridspulver, som giver kant til smagen og det perfekte modspil til den søde chokolade.
Uhm! Det er lækkert. Både at lave som en konfekt i sig selv og som en genial måde at få brugt chokoladeoverskud fra konfekt mv.
Prøv også: opskrift på konfektstykker med nougat >>
Arbejdstid 15 min.
Antal 1 portion
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Hvid chokoladebrud med pistaciekerner og lakrids
- 100 g hvid chokolade, finthakket
- 40 g pistaciekerner uden salt
- 1 spsk rålakridspulver
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Temperer den hvide chokolade og vend den med halvdelen af pistaciekernerne.
Fordel chokoladen på et stykke bagepapir og drys med resten af pistaciekernerne og lakridspulver.
Lad det størkne helt og bræk eller skær i mundrette stykker.
Hvad er det for noget lakridspulver du bruger. Mit er lysebrun – det bliver kedeligt at se på. Smager fantastik.😋
Dejligt at høre du eer vild med smagen. Prøv med lakridsgranulat, det er helt sort og knust rålakrids.
Kh AC
Det lyder simpelthen for lækkert! Hvid chokolade er min helt store svaghed, så det her kan kun være godt;-)
Lige til et hyggeligt weekendprojekt med S :)
Hold nu op, hvor ser det fantastisk ud! Dem må jeg prøve at lave :-)
Enkelt og dejligt :)
Det ser virkelig lækkert ud og lyder meget nemt. Kan man mon variere med mælkechokolade, mandler og noget drys, måske frysetørret hindbær?
Uhm, det lyder super dejligt! Jeg overvejer også en variant med honningristede mandler
Og super lækkert med hindbær også.
Hold da helt op, selvom klokken nu kun er 11.30, kunne jeg mægtig godt spise sådan en lækkerbisken, mums! :)
//Emilie
Ha ha, det kender jeg godt! Det er farligt fristende at blogge om lækre sager fra morgenstunden ;)
En af de ting som står på min “ønske-to-do-liste” for Julen 2013 er at prøve selv at lave fyldt chokolade og chokoladebrud.
Så kan jeg nemlig få netop de typer og smag som jeg godt kan lide :-)
Denne her variant skal klart testes.
Nemlig ret fantastisk! -og super sjovt at lege med :)