Hvid chokoladebrud med pistacie og lakrids


En af mine yndlingskonfekt er hvid chokoladebrud med pistacie og lakridsdrys.
En rigtig lækker hvid chokolade med aromatisk smag af vanilje og en sødmefyldt dybde i smagen, med sprøde pistaciekerner og den lækre rålakridspulver, som giver kant til smagen og det perfekte modspil til den søde chokolade.
Uhm! Det er lækkert. Både at lave som en konfekt i sig selv og som en genial måde at få brugt chokoladeoverskud fra konfekt mv.
Prøv også: opskrift på konfektstykker med nougat >>
Arbejdstid 15 min.
Antal 1 portion

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Hvid chokoladebrud med pistaciekerner og lakrids
- 100 g hvid chokolade, finthakket
- 40 g pistaciekerner uden salt
- 1 spsk rålakridspulver
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter

Temperer den hvide chokolade og vend den med halvdelen af pistaciekernerne.
Fordel chokoladen på et stykke bagepapir og drys med resten af pistaciekernerne og lakridspulver.
Lad det størkne helt og bræk eller skær i mundrette stykker.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Hvad er det for noget lakridspulver du bruger. Mit er lysebrun – det bliver kedeligt at se på. Smager fantastik.😋
Dejligt at høre du eer vild med smagen. Prøv med lakridsgranulat, det er helt sort og knust rålakrids.
Kh AC
Det lyder simpelthen for lækkert! Hvid chokolade er min helt store svaghed, så det her kan kun være godt;-)
Lige til et hyggeligt weekendprojekt med S :)
Hold nu op, hvor ser det fantastisk ud! Dem må jeg prøve at lave :-)
Enkelt og dejligt :)