Chokolade biscotti
Mine chokolade biscotti er så lækre og nemme at lave.
De gør sig aldeles godt til varm kaffe og en hjemmelavet chai latte. Har du lyst kan du krydre dem med krydderier som fx kardemomme, nellike eller ingefær, som jeg gør – og du kan også undlade for den rene chokoladesmag.
Vælg endelig bare den chokolade, som du synes smager dejligst og hvis det bliver lidt for bittert for dine smagsløg med den mørke chokolade, så vælg endelig bare en lækker mælkechokolade.
Prøv også: opskrift på ingefærsmåkager >>
Arbejdstid 20 min.
Antal 25 stk.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Chokolade biscotti
- 125 g hvedemel
- 110 g sukker
- 0,50 tsk vaniljesukker
- 80 g mandler, hakkede eller hele
- 1 tsk stødt kanel
- 0,50 tsk stødt ingefær
- 0,50 tsk stødt kardemomme
- 1 knivspids sort peber, friskkværnet
- 0,50 tsk bagepulver
- 0,50 tsk salt
- 2 æg
- 50 g mørk chokolade, hakket
- 40 g mælkechokolade, hakket
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Rør hvedemel, sukker, vaniljesukker, kanel, ingefær, kardemomme, peber, bagepulver og salt sammen i en skål.
Tilsæt chokoladen og mandlerne. Rør først det ene æg i og saml så dejen med det andet æg.
Form dejen til 2 aflange stænger på en bageplade med bagepapir.
Bag i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 17-18 minutter.
Tag kagerne ud af ovnen og lad dem køle kort af, hvorefter de skæres diagonalt ud i ca 1 cm tykkelse.
Kom kagerne tilbage på bagepapiret og bag igen omkring 10 minutter.
Lad dem køle af på en bagerist.
Jeg har bagt dine lækre biscotti (begge opskrifter) flere gange – de er så lækre:-) Jeg putter sommetider orangechokolade i i stedet for alm mørk – det kan klart anbefales også:-)
Uhmm, det lyder virkelig dejligt!
Tak for tippet :)
Jeg er først blevet opmærksom på din fantastiske blog for nylig, men vil også lige takke for skønne opskrifter og vidunderlige billeder (hvis man kan kalde billeder for appetitlige, så er det det de er!). Skal holde jule-bage-konfekt-dag med min mand og mine to små piger i morgen og har nu fået masser af inspiration til at få både gamle klassikere og nye opskrifter afprøvet – stor tak!
Hej Pernille,
Mange tak for din søde hilsen, det er virkelig dejligt at høre :)
Jeg er glad for at du har lyst til at følge lidt med her og at du kan bruge mine opskrifter
Kh Ann-Christine
Ser skønt ud – de (og pausen) må prøves!
Jeg bliver vist nødt til at bage en portion af dem her også ;-)
Både vaniljekranse, jødekager og brunkager er nu bagt efter dine gode opskrifter.
Hvor skønt!
Jeg er glad for at du kan bruge mine opskrifter og det er helt sjovt at tænke på at de bringer juleglæde hos dig og andre :)
Rigtig glædelig jul