Choko popcorn
I går eftermiddags forkælede jeg Johan og Julie med en lille portion choko popcorn og eftermiddagsfilm. Lige hvad vi trængte til fredag eftermiddag, perfekt afslutning på hverdagsugen og starten på weekenden.
De er nemme og lækre.
Salte og søde.
Prøv dem ♡
Prøv også: popcorn med karamel og chokolade >>
Arbejdstid 10 min.
Antal 2 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Chokoladepopcorn
- 2 spsk olivenolie
- 85 g majskorn til popcorn
- 1 tsk smør
- 1 tsk flagesalt
- 2 spsk mørk chokolade, fintrevet
- 1 spsk hvid chokolade, fintrevet
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Varm olien i en gryde. Kom popcornkernerne i og pop dem. Ryst gryden et par gange. Når de ikke popper længere, tages gryden af varmen.
Kom smør og salt i, ryst gryden grundigt med låg på.
Kom revet chokolade i og ryst igen.
Server lune i en skål.
min kæreste har plaget mig om at lave dine chokopopcorn, siden jeg viste ham det fristende foto;) det lyder simpelthen så lækkert.
Det er det også, og du bliver da nødt til at lave det til ham ;)
Mums filibaba – eftersom jeg er den vildeste chokoladenarkoman, undrer det mig, at jeg ikke er kommet på det før :-)
Og man får relativt meget chokoladesmag med kun en smule chokolade :)
Det lyder som et spændende alternativ til almindelige popcorn, og dejligt at det er en opskrift, der ikke kræver mikrobølgeovn, da jeg endnu ikke er hoppet med på den :-) God søndag :-)
Bedste hilsener
Anette
Jeg laver faktisk altid popcorn i en gryde, også dengang vi havde microbølgeovn – så jeg savner den slet ikke ;)
God dag til dig også
Kh Ann-Christine
Jeg har faktisk aldrig smagt popcorn med chokolade, men jeg må afprøve det snart.
Endelig. Og hvis du får lyst så kan jeg varmt anbefale den med karamel også. Den er uimodståelig ;)
Hvor ser det godt ud :) Ødelægger saltet ikke chokoladesmagen?
Jeg elsker sød/salt kombi – så for mig er det ret lækkert. Og så synes jeg personligt at der skal salt på popcorn. Altid! :) Men prøv det uden hvis du mere er til det, smag og behag kan jo være så forskellig
Hvordan lavede du dem, Signe? Det lyder spicy, men godt!
Jeg blendede jalapenos med olie og hældte det ned til popcornene i gryden og rørte godt rundt. :)
Uhmm, det må jeg prøve! Tak for tippet
Ja og i lige måde :)!
Det lyder rigtig lækkert. Jeg synes også, det er sjovt at eksperimentere med ‘marinade’ til popcorn. Prøvede på et tidspunkt at lave jalapenos-popcorn, mislykkedes den første gang, men gik godt anden gang!