Choko-orange småkager
Choko-orange småkager med en lækker smag af appelsin og chokolade i sprøde småkager. Helt enkelt og super lækkert!
Orangechokolade er så lækkert og her får smagen af den aromatiske appelsinskal godt selskab af god mørk chokolade, et strejf af vanilje og smagen af god smør i sprøde lækre småkager, der er nemme at bage.
Brug god tid på at smuldre appelsinskallen ind i melblandingen, det er det hele værd, for den dejlige orangesmag bliver på den måde ekstra intens og lækker.
Prøv også: flere opskrifter på jule småkager >>
Arbejdstid 30 min.
Antal 75 stk.
Kan fryses Ja
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Choko-orange småkager
- 200 g hvedemel
- 0,50 tsk bagepulver
- 225 g sukker
- 1 tsk vaniljesukker
- 1 øko appelsin
- 50 g mandelmel
- 200 g smør
- 100 g mørk chokolade, finthakket
- æg, sammenpisket
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Rør hvedemel, bagepulver, sukker og vaniljesukker godt sammen. Smuldr appelsinskal godt i melblandingen til det dufter dejligt af appelsin. Rør mandelmel i og smuldr derefter smør i melblandingen til det er helt ensartet. Vend chokoladen i og saml til sidst dejen med et sammenpisket æg.
Tril dejen til stængler på cirka 3 cm i diameter. Pak dem i madpapir og sæt i køleskabet i minimum 1 time.
Skær dem ud i 1 cm tykke skiver og læg dem med afstand imellem på en bageplade med bagepapir. De flyder lidt ud under bagning. Bag i en forvarmet ovn ved 180 grader varmluft i 8-10 minutter til de er gyldne i kanten. Lad dem køle af på en rist.