Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/chocolat-chip-pandekager/ Brunch Fødselsdag, Morgenmad, Pandekager

Chocolat chip pandekager

Chocolate chip pandekager er en stjerneskøn variant af min opskrift på lækre amerikanske pandekager med kærnemælk. Her tilbereder jeg dem som chokoladepandekager og tilføjer en smule vaniljesukker, resultatet er uimodståeligt som alt andet lækkert med chokolade ♡ Perfekt til en sød weekendbrunch, til fødselsdagsmorgenmaden eller til en dejlig feriedag, hvor man har lyst og tid til at gøre lidt ekstra ud af det.

Jeg servere dem med en iskold klat smør og ahornsirup, og kan varmt anbefale at servere en god portion luftig scrambled eggs og sprød bacon til, mums!

Prøv også: opskrift til brunch >>

Chocolat chip pandekager
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT30MPT30M4
Ingredienser
  • 150 g hvedemel
  • 1 spsk sukker
  • 0,50 tsk vaniljesukker
  • 1 knivspids salt
  • 1 tsk bagepulver
  • 2,50 dl kærnemælk
  • 2 æg
  • 50 g chokoladeknapper
  • 1 spsk smør, til stegning
  • Til servering
  • 1 dl ahornsirup
  • 20 g smør, iskoldt og i tern
  • 25 g mørk chokolade, grofthakket
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Rør hvedemel, sukker, vaniljesukker, salt og bagepulver godt sammen i en skål. Pisk kærnemælk og æggeblommer i skålen med de tørre ingredienser.

Kom æggehviderne i en ren skål og brug helt rene piskeris til at piske æggehviderne. Pisk til æggehviderne danner toppe og til skålen kan vendes uden de luftige æggehvider falder ud. Vend forsigtigt æggehviderne i dejen, uden at slå luften ud af den.

Varm en pande op ved middelhøj varme og smelt smør på panden. Kom dejen på i små klatter med en ske, fordel 4-5 chokoladeknapper på hver pandekage og kom evt en smule ekstra dej på. Steg pandekager i 2-3 minutter på den ene side, til de er gyldne i kanten og vend dem derefter og steg videre på den anden side.

Server de varme chocolat chip pandekager med iskoldt smør og ahornsirup.