Chiagrød


Jeg er blevet ret så vild med den kolde chiagrød lavet på mandelmælk og toppet med friske bær, rabarberkompot, marinerede jordbær eller hvad vi nu lige har i haven eller i køleskabet. Når chiagrøden serveres med et blødkogt æg og en kop dampende varm kaffe bliver min start på dagen, når det gælder morgenmåltidet, ikke meget bedre.
Chiagrød er også ideel som et lækkert eftermiddagsmåltid og så gør den kolde grød sig faktisk ganske glimrende som en lille dessert, serveret i små slanke glas.
Arbejdstid 5 min.
Antal 1 pers.

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Chiagrød
- 1 dl mandelmælk
- 1 spsk chiafrø
- 1 knivspids vaniljepulver
- 2 dl græsk yoghurt 10 %, eller skyr
- 1 tsk akaciehonning
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter

Bland mandelmælk med chiafrø og vaniljekorn og rør det godt rundt. Lad det stå i 30 minutter eller til næste dag i køleskabet.
Rør chiablandingen godt igennem og rør den sammmen med græsk yoghurt eller skyr. Smag til med honning.
Nyd den kolde chiagrød med fx rabarberkompot, friske bær, banan og peanutbutter. En smule honning og hakkede mandler er også skønt
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
En rigtig god opskrift. Jeg bruger den rigtig meget. Tak for den
Mange tak, det er jeg glad for at høre!
Kh Ann-Christine
Jeg synes, den bliver for lind. Jeg kan se, at mange andre opskrifter skal der 2 spsk. chiafrø i. Det tror jeg, passer bedre, hvis det ikke skal blive for pjasket. Er det mon en meget stor spiseske, du bruger? 😉
Hvor mange kcal er der i portionen ?
Hej Mette
Med Valdemarsro Premium kan du se kcal på alle mine opskrifter
Kh Ann-Christine