Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/cheeseburgersuppe-med-groentsager/ Aftensmad Familiefavoritter, Mad på budget, Nem Hverdagsmad, Opskrifter til børn - Hverdagsfavoritter børn, Suppe

Cheeseburgersuppe med grøntsager

Lækker, nem og budgetvenlig cheeseburgersuppe med grøntsager, som smager virkelig godt og er både mættende, nærende og virkelig hyggelig. Ren comfortfood, som er genial på dage hvor man har lyst til noget lidt smovset, og stadig gerne vil have en god mængde grøntsager i maden.

Det er genialt med sådan en suppe, også til familiens mindste – og hvis der skulle være nogen i familien, der er lidt skeptiske ved grøntsagerne i maden, så snit det fint og lad evt suppen simre i lidt længere tid, så den bliver lækker cremet.

Prøv også: min opskrift på Pumpkin Pie >>

Cheeseburgersuppe med grøntsager
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT45MPT30M4
Ingredienser
  • 75 g bacon, i skiver
  • 1 løg, finthakket
  • 400 g hakket oksekød
  • 2 tsk stødt spidskommen
  • 1 tsk røget paprika
  • 1 tsk sød paprika
  • 300 g spidskål, fintsnittet
  • 200 g gulerødder, groftrevet
  • 200 g squash, groftrevet
  • 3 fed hvidløg, pressede
  • 100 g cherrytomater, i halve
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 liter grøntsagsbouillon
  • 100 g naturel flødeost
  • 1 spsk olivenolie
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
  • Til servering
  • 200 g cheddar ost, friskrevet
  • 50 g cornichoner, grofthakkede
  • 1 dl bredbladet persille, finthakket
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Steg bacon sprødt i en gryde med lidt olie. Tag bacon op og sæt til side på en tallerken med køkkenrulle. Sauter løg i gryden med baconfedt og olie, til løgene er bløde. Tilføj oksekød og skrue op for varmen og brun kødet af ed høj varme under omrøring.

Kom krydderier, grøntsager, hakkede tomater og grøntsagsboullion i gryden og kog op til det simrer. Lad det simre i 7-10 minutter og smag til med flødeost, salt og peber.

Server cheeseburgersuppen i skåle eller dybe tallerkener og top med den sprødtstegte bacon, cheddar, finthakkede cornichoner og et drys bredbladet persille.