Cheeseburger Tacos


De mega lækre Cheeseburger Tacos – også kaldet Big Mac Tacos – er gået viralt på de sociale medier denne sommer og vi har naturligvis også lavet dem herhjemme, på opfordring fra min teenage-datter.
Det ér virkelig lækkert, og nemt! Hurtigere end at hente burgere, og meget sjovere! Perfekt til hyggemad en fredag aften – eller hvornår du nu trænger til den slags lækkerier. Jeg fylder mine tacos med sprød salat, grønt og en lækker hjemmelavet dressing, som snildt kan laves i forvejen – og har du lyst til en bacon-cheeseburger Taco, så tilføjer du blot en skive sprød bacon.
Prøv også: opskrift på cheeseburger salat >>
Arbejdstid 30 min.
Antal 4 pers.

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Cheeseburger Tacos
- Burgerdressing
- 50 g mayonnaise
- 1 dl cremefraiche 18 %
- 1 spsk sennep, - gerne sød
- 20 g cornichoner, meget finthakkede
- 1 spsk lage fra de syltede cornichoner
- 1 tsk ketchup
- 1 fed hvidløg, presset
- 0,50 tsk røget paprika
- 1 tsk sød paprika
- salt
- sort peber, friskkværnet
- Til Tacos
- 4 tortillas pandekager, små
- 400 g hakket oksekød
- 100 g cheddar ost
- 1 spsk olivenolie
- salt
- sort peber, friskkværnet
- Til servering
- 1 iceberg
- 4 tomat, i tern
- 50 g cornichoner, finthakket
- 0,50 agurk, i skiver
- 1 rødløg, i tynde ringe
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter

Rør dressingen sammen og smag den godt til.
Del kødet i portioner til antal tortillawraps.
Form oksekødet til flade tynde bøffer og pres dem godt ud på hver tortilla wrap, så kødet når ud til kanten af hver wrap. Drys med salt og peber.
Varm 1-2 store pander op med olie og steg hver tortilla med kødsiden ned i 1-2 minutter, vend tortillaen om, fordel lidt ost på kødsiden og steg i yderligere 1 minut.
Top hver tortilla tacos med sprød iceberg, tomater, agurk, cornichoner, rødløg og burgerdressing. Server og nyd som tacos
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Når jeg laver dem, bruger jeg altid min burgersmasher fra ushi.dk til at mase kød+taco ned i panden, på den måde får det rigtig meget kontakt med panden, og en rigtig god stegeskorpe. Man kan også lade den ligge på tacoen, så det bliver ved med at blive presset ned. Men så skal man købe mange, hvis man skal have en liggende på hver 😂
Hej Anders
Rigtig fint tip du deler, jeg har ikke sådan en burgersmasher, men den lyder da smart! :)
Kh Ann-Christine
Rema 1000’s nye hakkede oksekød med 50% grøntsager brugte vi sidst vi lavede det. Og det fungerede bare rigtig godt fordi det var nemt at mase kødet ud på pandekagen.
Tænker på at lave dem til madpakken, så der er lidt lækkert engang i mellem. Kan de fryses ned? Sådan at man putter iceberg mv i når de er tøet op?
Hmm, godt spørgsmål … i værste fald bliver kødet lidt tørt og kedeligt af det. Men det er da bestemt forsøget værd!
Skriv endelig igen hvis du tester det af og del din erfaring med det :)
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine