Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/caesar-wrap-med-kylling/ Aftensmad Frokost, Madpandekager og madvafler

Cæsar wrap med kylling

Lækker og nem Cæsar wrap, hvor den lækre klassiske salat er fyldt i en blød og lun tortilla pandekage – eller en hjemmelavet madpandekage, alt efter hvad du har lyst til og tid til.

Saftig kylling, sprød salat og den lækre cremede cæsardressing med parmesan er jo virkelig lækker og retten passer rigtig godt til en omgang nemme wraps. Det kan også være en god ide til saml-selv middage med familiens mindste hvor man selv kan fylde i wrappen (cæsardressingen er et stort hit hos mine børn – også da de var helt små) – og så kan man selv nyde retten som salat, hvis man har mere lyst til det.

Prøv også:  flere opskrifter på pastasalat >>

Cæsar wrap med kylling
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT30MPT30M4
Ingredienser
  • 400 g kyllingefilet
  • 25 g hvedemel
  • 2 romainesalat, plukket i grove stykker
  • 50 g parmesan
  • 8 tortillas pandekager
  • smør
  • olivenolie
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
  • Croutoner
  • 2 brød
  • 15 g smør
  • cæsar dressing
  • 2 ansjosfileter i olie, meget finthakkede
  • 1 tsk worcestershire sauce
  • 75 g parmesan
  • 1 fed hvidløg, presset
  • 1 tsk citronsaft
  • 1 dl mayonnaise
  • 1 dl cremefraiche 18 %
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Kylling
Vend kyllingfilet i hvedemel, salt og peber og bag dem i et smurt ovnfast fad i en forvarmet ovn ved 180 grader varmluft i 15-20 minutter til kyllingen er gennemstegt.

Croutoner
Smør brødskiverne med smør på begge sider og skær dem i tern. Rist croutonerne i ovnen på en bageplade med bagepapir i 5 minutter.

Cæsardressing
Rør ansjos, worchestershire sauce, parmesan, hvidløg og citron sammen til en ensartet grødet creme. Rør det sammen med mayonnaise og cremefraiche. Smag til med salt og peber.

Servering
Skær kylling i skiver og lun tortillapandekagerne på en pande til pandekagerne er bløde og lune.

Fyld tortillawraps med salat, saftig kylling, croutoner og dressing, samt lidt ekstra friskrevet parmesan.