Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/brunch-og-draenet-yoghurt-med-knas-og-aebler/ Brunch Snacks

Drænet yoghurt med knas og æbler

Vi har tilbragt søndagen med en hyggelig brunch herhjemme hos os, sammen med gode venner og deres dejlige børn – først brunch og så en tur på ‘den store’ legeplads i det dejlige efterårsvejr.

Jeg synes, at brunch er en virkelig rar måde at ses på med børn. Nu er jeg jo også dedikeret morgenmadsmenneske, så jeg synes det er rigtig dejlig mad og at der er mange muligheder for at kombinere de små retter til et lækkert måltid. I dag havde jeg bagt boller, og så fik vi helt traditionelt æg og pølser, kaffe og juice. Jeg havde desuden drænet yoghurt, som jeg serverede med hjemmelavet müsli, friske æbletern og en anelse ahornsirup.

Græsk yoghurt med knas og æbler
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT15MPT15M6
Ingredienser
  • 500 ml græsk yoghurt 10 %
  • 1 æble, i små tern
  • 45 g finvalset havregryn
  • 25 g solsikkekerner
  • 50 g mandler, hakkede
  • 2 spsk sesamfrø
  • 1 tsk honning
  • 1 spsk ahornsirup
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Rist havregryn, solsikkekerner, mandler og sesamfrø på en pande ved middelvarme under omrøring.

Efter ca 5 minutter tilsættes 1 tsk honning og der ristes videre under omrøring i et par minutter.

Tag derefter panden af varmen.

Anret lag på lag i glas med ristet müsli, yoghurt, æbletern og evt en smule ahornsirup.