Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/brombaeris-med-hvid-chokolade/ Dessert Is, Kager og søde sager, Sommer

Brombæris med hvid chokolade

September er højsæson for brombær og de smukke bær er her blevet tryllet om til en lækker brombær is

Is kan man jo heldigvis spise hele året! Også selv om sommeren er blevet erstattet af et mildt og indimellem regnfuldt efterårsvejr, så er is et hit! Altid og året rundt. Lige så glad jeg er for at krybe sammen i sofaen med tæpper, varm te og gode bøger, lige så vild er jeg med at dele en skål is i selskab med en skøn film eller afsnit af en yndlingsserie.

Brombæris
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT5HPT60M
Ingredienser
  • 300 g brombær
  • 100 g sukker
  • 1 knivspids vaniljepulver
  • 2 spsk vand
  • 0,50 liter piskefløde
  • 2 dl sødmælk
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Kom brombær, sukker og vanilje i en gryde sammen med 2 spsk. vand.

Kog op og lad det småkoge i 10 minutter.

Blend det godt sammen, rør fløde og mælk i.

Hæld iscremen i en skål og sæt på køl i en time eller til næste dag

Rør isen på en ismaskine og sæt den derefter i fryseren i en bøtte med låg i minimum 2 timer inden servering.

Hvis isen er frosset ned i længere tid, så tag isen op af fryseren, 15 minutter før den skal serveres.