Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/bradepandepizza-med-kartofler/ Aftensmad Buffet, Familiefavoritter, Mad på budget, Pizza, Studenterfester og studenterkørsel, Vegetar

Bradepandepizza med kartoffel og oliven

Bradepandepizza med kartofler og oliven, som er lidt ala et lækkert foccacia brød og en deep-pan version af min skønne opskrift på flammkuchen, bare her med mere brød.

Denne opskrift er vegetarisk og helt nem og enkel.

Hvis du gerne vil have lidt salt og lidt kød på, så kan jeg varmt anbefale små tynde skiver god chorizo eller tynde skiver tørsaltet bacon. Det giver et ekstra skønt pift og smager også dejligt til.

Prøv også: flere skønne pizza opskrifter her >>

Bradepandepizza med kartoffel og oliven
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT3HPT45M4
Ingredienser
  • Dej til bradepandepizza
  • 3,50 dl vand
  • 25 g gær
  • 3 spsk olivenolie
  • 125 g fuldkornshvedemel
  • 325 g hvedemel
  • 1 tsk salt
  • Fyld
  • 100 g cremefraiche 18 %
  • 1 rødløg, skåret i tynde ringe
  • 200 g kartofler, skåret i tynde skiver
  • 50 g oliven
  • 125 g frisk mozzarella
  • 2 spsk olivenolie
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
  • Hvidløgskrydderolie
  • 0,50 dl olivenolie
  • 1 fed hvidløg, presset
  • 2 spsk bredbladet persille, timian, oregano eller basilikum
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Dej til bradepandepizza
Kom vand i en skål og rør gær ud i vandet. Kom olie og fuldkornsmel i skålen og rør det godt sammen til en lind dej. Rør hvedemel i lidt efter lidt  – gerne på en røremaskine i 10 minutter. Rør tilsidst salt i dejen.

Kom dejen i en ren skål og lad dejen hæve overdækket i 1 time på køkkenbordet.

Rul dejen ud til en stor bradepande størrelse og læg den i en bradepande med bagepapir. Lad pizzadejen hæve i 45 minutter.

Lad mozzarella dryppe godt af, skær den i skiver og dup med køkkenrulle.

Smør forsigtigt dejen med cremefraiche og fordel kartoffelskiver, rødløg, oliven og mozzarella på. Drys med lidt salt og peber, samt et par dryp olivenolie.

Bag i en forvarmet ovn ved 180 grader varmluft i cirka 25-30 minutter.

Dryp med hvidløgskrydderolie inden servering.