Bounty is
Jeg elsker kokos! Og tanken om iskolde frosne kokos is overtrukket med lækker mørk chokolade er virkelig alt for fristende i det dejlige solrige sommervejr. Det er en ret ‘tung’ og mættende kokosis, da der er masser af kokosmel i. Bounty isen gør sig fantastisk som dessert eller eksempelvis til fredagsslik. Jeg lavede første gang disse Bounty is forrige fredag, da vi havde hyggeligt besøg af Johan og Julies kusiner og fætter. De hittede stort!
Så jeg blev nødt til at lave dem igen.
Arbejdstid 10 min.
Antal 10 stk.
Kan fryses Ja
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Bounty is
- 160 g kokosmel
- 1 dåse sød kondenseret mælk
- 1 dl piskefløde
- 100 g mørk chokolade, af god kvalitet
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Rør kondenseret mælk, fløde og kokos sammen i en skål.
Kokosmassen skal være tyk og fast, så mærk lige efter om der skal lidt mere eller lidt mindre kokos i.
Stil skålen i køleskabet i et par timer.
Når kokosmassen er kold, er det nemmere at forme isene. Klem to spsk kokosmasse om hver ispind og form isene.
Læg isene på bagepapir i fryseren i minimum 2 timer.
Dyp isene i smeltet chokolade.
Jeg har lavet din bounty is, smager fantastisk, men jeg ønsker den var lidt mere flydende. Kan jeg hælde lidt kokos mælk i
Hej Lisbeth,
Jeg har ikke forsøgt, men det tror jeg fint du kan
Kh Ann-Christine
lyder lækkert er det muligt at lave det i en isform og så putte chokoladen i som hakkede stykker i stedet for tror du?
Ja, det kan dog være den er for porrøs i konsistensen til at den er nem at få ud af formen, så dyp formen i varmt vand, så den slipper.
Kh Ann-Christine
Mums dem må jeg prøve – herhjemme ELSKER mine drenge og jeg alt med kokos ? Har du erfaring med at putte massen i små pindisforme?
Ja, det kan du godt gøre, men de kan dog være lidt svære at få ud af formen igen, da de er lidt porøse i konsistensen.
Hej,
Dem vil jeg også prøve at lave, men har ikke haft heldet med mig til at finde kondenseret mælk i Føtex. Kan du evt. sende et billede af hvordan det ser ud?
Mvh,
Susanne
Hej Susanne,
Prøv at google kondenseret mælk, så kommer der en masse billeder frem på google af hvordan sådan en dåse ser ud – ellers spørg endelig bare i butikken, de har den helt sikkert i sortiment
Kh AC
Det ser virkelig lækkert ud, er det nødvendigt med fløden? Jeg har prøvet at lave bountykugler hvor det kun er kondenseret mælk og kokos, mon man vil kunne gøre det samme her?
Man kan godt lave dem uden fløde, men så bliver de for søde og konfekt-agtige til min smag. Jeg har også lavet disse: http://www.valdemarsro.dk/hjemmelavet-bounty/ Der er det perfekt kun med kondenseret mælk.
Hvor ser det godt ud!
tak :)
Så lige billedet af de her lækre is på Instagram og måtte bare se opskriften :) God fredag!
:) Og rigtig god weekend til dig
De frister, ja de gør!
Hvor køber du ispinde?
Også vil jeg lige sige dig tak for en helt fantastisk blog! Helt klart en af favoritterne i madbloggejunglen!
Mange tak, Trine! Det er jeg glad for at du synes :)
Jeg har købt ispinde hos Panduro. De fåes i to størrelser, her har jeg brugt de små
Øøøøøj! Dem skal jeg lave. I weekenden allerede. Bum. Kokos er altså vores ven.
Ja, det er det :)
Sidder helt vildt og savler – har det som dig, jeg elsker kokus (og dermed Bounty).
Samtidig en opskrift på hjemmelavet is som kan laves uden ismaskine – så jeg skal vist på shoppingtur efter kondensmælk :-)
Jeg har i øvrigt generelt ret gode erfaringer med kondensenseret mælk når det gælder is uden ismaskine. Det krystalliserer slet ikke på samme måde som hvis man bruger æg