Bounty is


Jeg elsker kokos! Og tanken om iskolde frosne kokos is overtrukket med lækker mørk chokolade er virkelig alt for fristende i det dejlige solrige sommervejr. Det er en ret ‘tung’ og mættende kokosis, da der er masser af kokosmel i. Bounty isen gør sig fantastisk som dessert eller eksempelvis til fredagsslik. Jeg lavede første gang disse Bounty is forrige fredag, da vi havde hyggeligt besøg af Johan og Julies kusiner og fætter. De hittede stort!
Så jeg blev nødt til at lave dem igen.
Arbejdstid 10 min.
Antal 10 stk.
Kan fryses Ja

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Bounty is
- 160 g kokosmel
- 1 dåse sød kondenseret mælk
- 1 dl piskefløde
- 100 g mørk chokolade, af god kvalitet
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter

Rør kondenseret mælk, fløde og kokos sammen i en skål.
Kokosmassen skal være tyk og fast, så mærk lige efter om der skal lidt mere eller lidt mindre kokos i.
Stil skålen i køleskabet i et par timer.
Når kokosmassen er kold, er det nemmere at forme isene. Klem to spsk kokosmasse om hver ispind og form isene.
Læg isene på bagepapir i fryseren i minimum 2 timer.
Dyp isene i smeltet chokolade.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Jeg har lavet din bounty is, smager fantastisk, men jeg ønsker den var lidt mere flydende. Kan jeg hælde lidt kokos mælk i
Hej Lisbeth,
Jeg har ikke forsøgt, men det tror jeg fint du kan
Kh Ann-Christine
lyder lækkert er det muligt at lave det i en isform og så putte chokoladen i som hakkede stykker i stedet for tror du?
Ja, det kan dog være den er for porrøs i konsistensen til at den er nem at få ud af formen, så dyp formen i varmt vand, så den slipper.
Kh Ann-Christine
Mums dem må jeg prøve – herhjemme ELSKER mine drenge og jeg alt med kokos ? Har du erfaring med at putte massen i små pindisforme?
Ja, det kan du godt gøre, men de kan dog være lidt svære at få ud af formen igen, da de er lidt porøse i konsistensen.