Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/bounty-is/ Dessert Fødselsdag, Is, Kager og søde sager, Sommer

Bounty is

Jeg elsker kokos! Og tanken om iskolde frosne kokos is overtrukket med lækker mørk chokolade er virkelig alt for fristende i det dejlige solrige sommervejr. Det er en ret ‘tung’ og mættende kokosis, da der er masser af kokosmel i. Bounty isen gør sig fantastisk som dessert eller eksempelvis til fredagsslik. Jeg lavede første gang disse Bounty is forrige fredag, da vi havde hyggeligt besøg af Johan og Julies kusiner og fætter. De hittede stort!

Så jeg blev nødt til at lave dem igen.

Bounty is
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT2HPT10M10
Ingredienser
  • 160 g kokosmel
  • 1 dåse sød kondenseret mælk
  • 1 dl piskefløde
  • 100 g mørk chokolade, af god kvalitet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Rør kondenseret mælk, fløde og kokos sammen i en skål.

Kokosmassen skal være tyk og fast, så mærk lige efter om der skal lidt mere eller lidt mindre kokos i.

Stil skålen i køleskabet i et par timer.

Når kokosmassen er kold, er det nemmere at forme isene. Klem to spsk kokosmasse om hver ispind og form isene.

Læg isene på bagepapir i fryseren i minimum 2 timer.

Dyp isene i smeltet chokolade.