Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/boghvedegroed-paerer-valnoedder/ Grød

Boghvedegrød med pærer og valnødder

Efterårs kølige morgener er perfekte til varm grød! Boghvedegrød er blandt favorittere herhjemme i øjeblikket – den skønne milde og samtidig fyldige og lidt nødde-agtige smag er vidunderlig i varm grød.

I dag toppede jeg min boghvedegrød med søde sprøde pærer, valnødder og lidt ahornsirup. Et blødkogt æg og den obligatoriske morgenkaffe … Uhm ♡

Boghvedegrød med pærer og valnødder
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT10MPT10M1
Ingredienser
  • Boghvedegrød
  • 45 g boghvedegryn
  • 2 dl vand
  • 2 dl mælk
  • 1 nip salt
  • 1 knivspids vaniljepulver
  • 1 knivspids stødt kardemomme
  • 0,50 tsk stødt kanel
  • Topping
  • 1 spsk smør
  • 0,25 pære, skåret i tern
  • 4 valnødder, grofthakket
  • 1 spsk ahornsirup, eller honning
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Kom vand og boghvedegryn i en gryde og kog op under omrøring.

Tilsæt mælk, salt, kardemomme, vanilje og kanel og rør rundt til konsistensen er perfekt.

Er den for tyk – kom lidt mere mælk i.

Serveres varm i en skål med smørklat og ahornsirup rundt langs kanten. Top med pærer og valnødder.