Blodappelsin salat med rucola
Det er sæson for blodappelsiner og udover at være herlige at spise som de er, så er blodappelsiner også helt og aldeles lækre i en blodappelsin salat.
Jeg lader gerne de aromatiske velsmagende blodappelsiner få hovedrollen i en helt enkel salat med rucola og en håndfuld grønkål, lidt nødder – her kan man frit bruge hvad man lige har – og en dejlig vinaigrette dressing.
En nem, lækker og skøn salat, som er perfekt ledsager til de fleste aftensmåltider, til frokost og som en lille midt i mellem snack, hvis man er sulten.
Arbejdstid 10 min.
Antal 4 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Blodappelsinsalat med rucola og nødder
- 3 blodappelsiner
- 125 g rucola
- 100 g grønkål, finthakket
- 50 g pekannødder, grofthakkede
- Dressing
- 2 spsk olivenolie
- 1 spsk æblecidereddike, eller granatæbleeddike
- 1 tsk grov sennep
- 1 spsk honning
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Rør dressingen godt sammen og vend rucola og grønkål godt i dressingen.
Kom det i en skål.
Fileter blodappelsinerne ved at skære skal og hinder af.
Vend dem i salaten og drys med grofthakket pecanødder.