Blodappelsin Mojito


Blodappelsin Mojito er da virkelig den fineste, festlige og farverige cocktails.
Alletiders supplement eller alternativ til et godt glas rødvin fredag eller lørdag aften – perfekt til en ‘før middag drink’. Lige nu er det højsæson for mange citrusfrugter. I sidste uge var det en skøn bergamotte cocktail der var på bloggen og i denne uge er det de fantastiske blodappelsiner. Blodappelsinerne er vildt lækre lige nu. Søde, aromatiske og smukke! Den pink saft er perfekt til denne blodappelsin mojito.
Arbejdstid 10 min.
Antal 2 glas

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Blodappelsin Mojito
- 3 blodappelsin, saften herfra
- 6 cl lys rom
- 0,50 håndfuld frisk mynte
- isterninger
- 4 spsk sukkersirup - se nedenfor
- danskvand
- Sukkersirup
- 90 g sukker
- 0,50 dl glukosesirup
- 2 dl vand
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter

Sukkersirup
Kan holde sig længe og er altid god at have til at søde drinks en smule, uden at man får sukkerknas mellem tænderne.
Da der både er alm sukker og glykosesirup i, så krystalisere den ikke og kan dermed holde sig flydende og friske, modsat end hvis den laves med ren sukker. Skal den bruges med det samme, så lav blot 1/4 portion sirup og brug ren sukker.
Kog sukker, vand og glykosesirup op i en gryde og kog til alt sukkeret er opløst. Hæld på en ren flaske.
Blodappelsin Mojito
Kom blodappelsinsaft, rom, isterninger og sirup i en shaker og ryst det godt sammen.
Hæld gennem en sigte i glas med finthakket mynte og et par kvarte skiver blodappelsin. Top med danskvand og kom knuste isterninger ved hvis du synes.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Du er nødt til at fortælle mig hvor glassene er fra ?
Virkelig fint glas til den pris!
Hej Ann Christine
Vil høre hvilkn rom du bruger til drinksene, hvad den hedder?
Tak for den bedste blog.
Hej Lidia,
Det kommer lidt an på hvilken jeg har. I øjeblikket har vi en god lys dansk rom, fra Enghaven Rom – den er rigtig god til.
Tusind tak for din søde hilsen ♡
Kh AC
Tak:-)
Jeg elsker blodappelsin OG mojito, så det her må jo være den perfekte drink. Hvor meget bliver ud fra den her opskrift og skal der slet ikke noget andet væske i som f.eks. danskvand eller sprite? ?
Det er virkelig en skøn skøn sag :)
Og jo for søren da, godt du så det! Der skal da nemlig danskvand i, det er rettet til nu og der bliver to glas :)
Hej Ann-Christine!
Jeg har fuldt med her på bloggen i lidt tid nu og elsker den!
Jeg har lavet de her blodappelsin mojitos på en helt almindelig mandag aften, og må sige de er lækre.
Tak for en sjov idé! ( Og de er jo også smukke at se på! )
Hvor skønt! Elsker når en mandag også bliver lidt ekstra hyggelig :)
Og tusind tak for at du følger med, og for din søde hilsen – det er jeg glad for!
Kh AC