Bircher Müsli med pære
Sådan en skøn portion Bircher Müsli har jeg lavet til vores morgenmad herhjemme i dag. Dejlig start på dagen!
Bircher Müsli kan tilberedes med en del forskellige frugter og anrettes med toppings alt efter hvad der lige er i sæson – så det er bare med at vælge frit efter egne favoritter.
Min favorit er bircher müsli med pærer, men jeg synes også det er en skøn morgenmadsret med æbler, fersken – og ikke mindst med kombinationen af fersken og hindbær, peach melba versionen … Dén er skøn ♡
Her om efteråret, hvor de sidste hindbær snart er ribbet fra vores hindbærbuske, så er pærer og æbler min yndlingsfrugt til morgenmad. Pærer med pecannødder eller valnødder og så et lille dryp honning eller ahornsirup, det gør sig godt på både grød, bircher müsli og ymer med granola.
Arbejdstid 15 min.
Antal 2 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Bircher Müsli med pærer
- Til overnatning i køleskabet
- 30 g grovvalset havregryn
- 1 dl æblejuice
- 1 pære, groftrevet
- 1 knivspids vaniljepulver
- 0,50 tsk stødt kanel
- 1 citron, 1 tsk. saft herfra
- Om morgenen
- 1 dl ymer, alternativt skyr, yoghurt naturel, mælk
- Topping
- 1 drys valnødder, eller pekannødder
- 1 pære, skåret i tern
- 1 dryp honning, elle ahornsirup
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Om aftenen
Bland havregryn, æblejuice, citronsaft, krydderier og groftrevet pærer godt sammen i en skål. Sæt låg på og lad det trække i køleskabet natten over.
Om morgenen
Rør ymer eller et andet mælkeprodukt i havregrynsblandingen.
Anret i en skål og top med pærer i tern, nødder og evt et dryp honning.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Efter jeg har fået diabetes, laver jeg den også m revet gulerod og sparer derved lidt på sukkeret uden at føle at det ‘mangler’. Og spiser det naturligvis uden sirup/honning. Men det er stadig en af de ting som smager vidunderligt selvom man får det sukkerfrit 👍
Hvor er det dejligt at høre. Mange tak for din søde hilsen :)
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine
Skøn skøn alternativ til tørre morgenmadsdrys!?
Men bruger du stadig kanel i havregrynsblandingen til peach melba versionen? Eller anvender du et andet krydderi? ?
Hej Marianne
Til peach melba versionen bruger jeg gerne en smule vanilje og ikke kanel.
Tak for din søde hilsen
Kh AC
Hov glemte at skrive at havregryn selvfølgelig er hovedingrediensen..