Bellini
Bellini er en virkelig herlig sensommer cocktail og helt perfekt med friske ferskener i sæson.
Læskende, aromatisk og uimodståelig lækker. Perfekt som velkomstdrink, til brunch og som en festlig aperitif.
Ferskener kan variere i sødme og aroma og det er derfor en god ide, at bruger man ikke hvide ferskener, så justere man lige sødmen med lidt25 neutral sukkersirup (blot sukker og vand kogt og kølet af)
Prøv også: opskrift på mojito >>
Arbejdstid 20 min.
Antal 6 glas
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Bellini
- 5 fersken
- 75 cl prosecco
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Skold fersknerne ved at lægge dem i en skål med kogende vand i et minut. Træk skindet af de skoldende ferskener og skær frugtkødet skiver. Blend ferskenkødet til det er helt fint og mos pureen gennem en fintmasket sigte. Sæt i køleskabet i minimum en time – eller i fryseren i 30 minutter – så pureen kan blive helt kold.
Fyld et par skefulde ferskenpure i hvert champagneglas og top derefter med iskold prosecco.
Server straks
Tak for skønne opskrifter👍🏻
Kunne man mon lade dem blive på frys, så man har til en anden dag?
Mvh Heidi
Ja, du kan fint lade ferskenerne blive i fryseren, evt fryse dem ned i isterningebakker, så er det nemt at portionsanrette og hælde processo over den iskolde ferskenpure
Rigtig god fornøjelse og mange tak for din søde hilsen
Kh Ann-Christine