BBQ Kylling Ranch Salat
BBQ Kylling Ranch salat er en dejlig måltidssalat, som mætter længe og smager helt vildt dejligt.
Masser af smag fra bbq saucen, saftig kylling, røget bacon, sprøde agurker, cremet cheddar og avocado og en rigtig lækker dressing, som er nem at lave.
Her får du min opskrift på en virkelig lækker og smovset salat, som er så dejlig at sætte på bordet til aftensmad og hvor man gerne laver rigeligt, så der også er til næste dags frokost!
Prøv også: opskrift på cheeseburger salat >>
Arbejdstid 30 min.
Antal 4 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
BBQ Kylling Ranch Salat
- 400 g kyllingefilet, i tern
- 1 dl barbecuesauce
- 75 g bacon
- 400 g pasta
- 200 g cherrytomater, i halve
- 1 agurk, halveret og i skiver
- 100 g majs
- 100 g cheddar ost, i tern
- 120 g rucola
- 2 håndfulde frisk basilikum
- 2 avocado, i tern
- 0,50 tsk chiliflager
- Ranchdressing
- 1 dl kærnemælk
- 1 dl græsk yoghurt 10 %
- 3 spsk mayonnaise
- 1 tsk dijon sennep
- 2 spsk purløg, finthakket
- 1 fed hvidløg, presset
- salt
- sort peber, friskkværnet
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Rør kylling sammen med barbecuesauce i en skål og lad det trække lidt. Kog imens pastaen og steg imens bacon sprødt på en stor pande, og hak den sprøde bacon groft. Kom olie på den samme pande med baconfedt og steg barbecuekyllingen ved middelvarme, under omrøring, til den er gennemstegt.
Kom pasta i en stor skål og rør sammen med halvdelen af ranchdressingen og bacon. Vend BBQ kylling, tomat, agurk, majs, cheddar, rucola, avocado og basilikum i skålen med pastaen. Drys med chiliflager, flagesalt og friskkværnet peber. Server med resten af ranchdressingen til.
Ranchdressing
Kom alle ingredienser i en skål og rør det godt sammen til en krydret og lidt tynd dressing. Smag til med salt og peber.
Smagte denne lækre salat hos en veninde, den kan stærkt anbefales, nu er det min favoritsalat.
Hvor er det dejligt at høre! Tak for din søde hilsen og tilbagemelding på opskriften, det er jeg glad for :)
Kh Ann-Christine
Vi har fået denne salat i dag, og jeg anbefaler den varmt. Den smager virkelig lækker
Hvor dejligt! Mange tak, det er jeg glad for at høre :)
Kh Ann-Christine
Hej Ann-Christine.
Jeg arbejder som Per. Træner og kostvejleder, og anvender flittigt dine opskrifter til inspiration til mine klienters madplaner.
Jeg finder dog din “osteklok” diagram en del misvisende på denne opskrift.
jf. overstående er der pr. 100 g.
7,33 g fedt, 14,60 g kulhydrat 8,43 protein.
når jeg regner forholdene ud jf. kcal pr makro. så kommer jeg frem til:
66,7 kcal fedt
59,86 kcal kulhydrat
34,563 kcal protein
Omdeler jeg denne energi til % bliver klokken noget helt andet.
41% fedt og ikke 24,1 %
37% kulhydrat og ikke 48,1 %
21% kulhydrat og ikke 27,8 %
Det synes jeg er misvisende :)
Hej Mads
Dejligt du har glæde af mine opskrifter og anbefaler dem til dine klienter.
Men hvis jeg læser din kommentar rigtigt, så er det kun selve lagkagediagrammet du stiller spørgsmål ved :) Her beregner vi det ud fra det samlede gram på fedt+kulhydrat+protein (741,26 g) heraf fedt 179 g = 24,1 % (afrundet). Jeg vil mene at det er korrekt at beregne det sådan. Men hvis du ikke er enig, så er du meget velkommen til at sende en mail til mail@valdemarsro.dk så vil Martin lige kigge nærmere ind i det :)
Kh Ann-Christine