En knasende sprød og sød biscotti. Jeg bagte lige en kvart portion i går og udover at vi kunne nyde en af de skønne knasende kager til kaffen, så har jeg som sidegevinst fået lagt billeder på det “gamle blogindlæg” hvor opskriften ligger. De her små herligheder tager ikke lang til at røre sammen. Jeg har i denne portion brugt den dejlige Manjari 64% fra Valrhona, den passer fremragende med den lettere bitre kaffesmag.
Dejlig dag til jer
Hej,
Det er altid vigtigt med noget sødt til kaffen! Noget som passer godt til kaffen det utrolig vigtigt!
Og dertil passer biscoti rigtig godt!
Ps. en dejlig blog du har.
Mvh.
Rune
Kaffeblogger
Jeg kunne ikke være mere enig! Og tak, Rune :)
Åh, jeg elsker virkelig din blog!
Den er så hyggelig og du virker som om du er helt nede på jorden :-)
Fortsæt endelig sådan!
1000 Tak Mette! Det er jeg meget, meget glad for :) Jeg fortsætter ;)
Det findes næsten ikke bedre. Bager dem også selv og er vilde med Biscotti.
Hvordan laver du dem, Sine? Også med chokolade?