Barbecuesauce


Hjemmelavet barbecuesauce er virkelig lækkert til dip, tilbehør og som sauce til sommerens grillretter.
I sommerhalvåret har vi altid en barbecue marinade på køl og den er skøn til alt fra ovnbagte fritter til grillspyd og marinade til kød og grønt.
Den er krydret, fyldt med god smag og super nem at lave.
Prøv også: find alle mine skønne grill opskrifter her >>
Arbejdstid 15 min.
Antal 1 portion
Kan fryses Ja

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Barbequesauce
- 1 løg, fintrevet
- 3 fed hvidløg, knust
- 3 spsk brun farin
- 2 dl ketchup
- 1 dl vand
- 3 spsk æblecidereddike
- 3 spsk soja
- 2 spsk worcestershire sauce
- 2 tsk dijon sennep
- 1 tsk røget paprika
- sort peber, friskkværnet
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter

Kom alle ingredienserne til barbecuesauce sammen i en gryde.
Kog op under omrøring og rør det godt igennem til en ensartet grillmarinade.
Lad det simre i 20 minutter under låg og smag derefter til. Blend saucen til ønsket konsistens, den kan både være helt fin og ensartet som en sauce eller med lidt mere struktur og bid, alt efter smag og behag.
Opskriften giver ca 4 dl
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Hej Ann-Christine…
Fantastisk velsmagende barbecuesauce – lagde vildtsvinefiletstykker „i blød i saucen‟ i 3-4 timer, og det tog kødet ikke skade af – ikke sidste gang jeg anvender din sauce til grillen.
Bedste hilsner
Lars
Hvor er det dejligt at høre! Mange tak for din fine tilbagemelding på opskriften, det er jeg glad for :)
Rigtig god sommer
Kh Ann-Christine
Kan man fryse det ned og tage det op igen når man skal bruge det
Jeg har ikke forsøgt med frys, men er rimelig sikker på at det vil gå glimrende. Jeg vil dog nok varme det igennem inden brug, mest for konsistensens skyld
Kh Ann-Christine
Hej.
Vil lige høre hvorfor der er vand og ikke olie i din opskrift, og også hvorfor du koger den op?
By
Rie
Jeg koger den op, for det gør smagen dybere og mere intens – samler og koncentrere smagen. Olie eller vand, begge dele kan bruges, det er nok mest en smagssag.
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine