Banh Mi Burger


Lækker Banh Mi sandwich som smager virkelig dejligt.
I Vietnam er man nøjsom med maden og alt bruges! Her er ingen madspild, og her kan man lade sig inspirere til at komme alverdens skønne rester af kød skåret i tynde skiver i sin banh mi-sandwich: kold culottesteg, flæskesteg, kyllingebryst, steak, andebryst eller lignende. Alt er godt – og den kan naturligvis også fint laves i en vegetarudgave.
Arbejdstid 20 min.
Antal 4 pers.

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Banh Mi Burger
- 4 burgerboller, eller baguettes
- 300 g culottesteg, tilberedt og skåret i tynde skiver
- 3 gulerødder, skåret i tynde juliennestrimler
- 0,50 agurk, skåret i tynde juliennestrimler
- 1 håndfuld frisk koriander, eller bredbladet persille
- Dressing
- 1 dl mayonnaise
- 1 dl cremefraiche 38%
- 1 tsk tabasco
- 1 fed hvidløg, presset
- 0,50 tsk røget paprika
- 1 spsk fishsauce
- 1 lime, saften herfra
- 1 tsk ingefær, fintrevet
- sort peber, friskkværnet
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter

Rør dressingen sammen og smag den godt til.
Saml de lækre Banh Mi sandwich
Smør burgerbollerne eller baguetterne med dressing – vær gerne lidt gavmild.
Fyld dem med gulerod og agurk, derefter godt med dressing, kød og masser af koriander.
Er du ikke fan af koriander, kan du bruge bredbladet persille i stedet.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Jeg lavede denne suppleret med crispy kylling fra https://www.valdemarsro.dk/sproed-crispy-kylling
Jeg puttede et enkelt salatblad samt tyndskivet chili i hver burger også (udover de syltede agurker og gulerødder).
Jeg lavede endnu en dressing af ½ vandig mango og ½dl creme fraiche 18% tilsat salt og peber.
Det blev sublimt godt – det laver jeg igen :-)
Hej Lasse
Det lyder virkelig også super lækkert!
Mange tak for din fine hilsen og tip
Kh Ann-Christine
Fantastisk opskrift, som jeg har brugt flere gange. Der har tidligere været henvisning til opskrift på bollerne, men den er, så vidt jeg kan se, ikke længere tilgængelig. Kan du hjælpe mig med den? VH Dorthe
Mange tak :) Opskriften på burgerboller finder du her: https://www.valdemarsro.dk/burgerboller/
Hej igen :)
Jeg vil gerne afprøve denne opskrift i morgen. Har du måske et bud til en variant uden kød?
Mange tak!!