Bananpandekager
Her får I min bedste opskrift på bananpandekager med havregryn.
De er virkelig skønne og bliver altid spist med stor fornøjelse, året rundt. Om sommeren spiser vi bananpandekager med græsk yoghurt, friske bær og om vinteren med æbler, bananskiver, nødder og frø. Topping kan man variere helt som man har lyst til og alt efter hvad man har på lager. Hvis I er heldige at have et par bananpandekager i overskud, så smager de også godt kolde og de er et hit i børnenes madpakke, som en lille sød dessert.
Prøv også: min opskrift på lækker havregrød >>
Arbejdstid 30 min.
Antal 4 pers.
Kan fryses Ja
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Bananpandekager
- 2 banan, modne
- 3 æg
- 30 g finvalset havregryn
- 60 g fuldkornshvedemel
- 0,50 tsk bagepulver
- 0,50 tsk stødt kardemomme
- 0,50 tsk vaniljesukker
- 1 nip salt
- 1 spsk smør
- Til servering
- 1 dl græsk yoghurt 10 %
- 100 g jordbær
- 75 g blåbær
- 4 stængler frisk mynte
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Mos bananerne til bananmos med en gaffel og pisk bananmosen sammen med æg. Vend havregryn, fuldkornshvedemel, bagepulver, krydderier og salt sammen i en skål og vend det i bananmosen med æg.
Varm en pande op til middelhøj varme og kom en klat smør på. Lad smørret bruse af og kom pandekagedejen på panden i klatter med en spiseske. Steg først bananpandekagerne 2-3 minutter på den ene side og vend dem når de er gyldne og steg videre på den anden side.
Servering
Server på tallerkener eller et fad med græsk yoghurt, friske bær og mynte.
Hej Ann-Christine!
Laver de her pandekager ret ofte. De er super gode, glutenfri (hvis man bruger dit forslag til anden mel) og ikke mindst sukkerfri :)
Meeeen hvorfor ændrer du en rigtig god opskrift nu? Du har ændret dl mål til g? Mega irriterende – nu skal man hælde op på vægten og måle i stedet for bare at hælde direkte fra et dl mål. Dit alternativ til hvilken type mel man kan bruge i stedet for fuldkornshvedemel, var også rigtig god.
Nu husker jeg jo den gamle opskrift men synes det ville være bedre for alle andre med hvordan det stod før :)
De bedste hilsener,
Toni
Hej Toni
Hvor er det dejligt du har glæde af opskriften :)
Mål i dl er anført i tips under opskriften, lige som alternative forslag til mel. Jeg har ændret måleangivelsen, da gram er mere retvisende og det giver god mening at måle i gram hvis man ganger opskriften op til mange. Om mængder på fx mel og havregryn skal stå i gram er altid en smagssag og man kan være for og imod. Jeg oplever at det for de fleste giver bedst mening med gram, da det er mere præcist.
Kh Ann-Christine
De er SÅ gode de pandekager her! 🙏🏼
Tusind tak! Det er jeg glad for du synes :)
Kh Ann-Christine
Nu har jeg lavet bananpandekagerne et par gange. Men jeg synes altså der mangler sukker! Næste gang kommer jeg en spiseske i. Men ellers tak for en dejlig opskrift.
Det er helt sikkert en smagssag. Jeg bruger synes de meget modne bananer er rigeligt søde, men du kan fint tilføje sukker eller honning hvis du gerne vil søde dem ekstra
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine
Hej, jeg forstår pandekagerne fint kan fryses. Men – jeg ville gerne lave dem denne weekend, mhp brunch næste weekend… hvordan ville du ‘tilberede’ dem fra frost til en brunch? Bare tø dem op i køleskab natten over? Lune i ovn? Mikroovn?…
På forhånd tak og tak for dejlige opskrifter!
Hej Pernille
Tak for din søde hilsen
jeg ville tø dem op 30 min på køkkenbordet og lune dem i ovnen – gerne overdækket, så de ikke bliver tørre.
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine
Tak! <3
Jeg ved ikke om jeg er håbløst bagud, men jeg har aldrig hørt om bananpandekager. Jeg faldt bare lige over din opskrift, fordi jeg ville se hvordan du laver helt almindelige pandekager. Jeg har ellers brugt den samme opskrift i snart 50 år. Banankage er en af mine favoritter, så de dér pandekager skal da prøves!
Jeg håber du vil synes rigtig godt om dem :)
God fornøjelse
Kh Ann-Christine
Hej. Kan man blande dejen – sætte den i køleskabet og først stege pandekagerne næste dag?
Kh Marianne
Du kan risikere at den skiller og bliver lidt kedeligt brun når bananerne iltes, men ellers vil jeg fint tro det kan lade sig gøre
Kh Ann-Christine
Hej
Kan dejen holde i køleskabet til dagen efter?
Den vil måske nok blive lidt mørk og kedelig at se på, men bortset fra det, så ja
Kh Ann-Christine
Kan man blende dejen i stedet så de er lidt mere glatte?
Ja, det kan du fint
God fornøjelse
Kh Ann-Christine
Hej!
De er virkelig lækre som de er, men prøv at blende havregrynene til groft mel før de kommes i dejen. :) ❤
Mvh. John Johansen
Har lige prøvet at lave dem, de smager virkelig godt. Kan godt anbefales
Jeg og børnene elsker bananpandekager (og mange af af dine andre opskrifter).
Et tip! Den letteste måde at mose bananer på er at give dem en tur med håndmikseren. Den skal jo alligevel i gang 😊
Dejligt at høre! Mange tak for din søde hilsen og tilbagemelding på opskriften
Kh Ann-Christine
Uhm vi bager pandekagerne i ovnen i stedet for panden og tilsætter lidt bagepulver – de bliver skønne
Kcal pr person ?
Vil lige sige det er de bedste pandekager jeg har smagt :)
Hej
Man kan se næringsberegning og kcal i Valdemarsro Premium :)
Tusind tak, det er dejligt at høre!
Hej Cecilie og Ann-Christine.
Har regnet ud at der i en portion er cirka 337 kcal.
Dette hvis de er lavet med Grahamsmel.
Ps virkelig lækre! Synes altid bananpandekager bliver lidt for mushy, men ikke dine.
Elsker samtlige af dine opskrifter og har også den ene af bøgerne som jeg ofte bruger
Jeg har lavet dem en masse gange, og de batter hver gang!!! de er så lækre og nemme!
Jeg har lige fået et nyt vaffeljern, og søger sunde vaffelopskrifter – mon denne dur på et vaffeljern?
Hej Zoe
hvor er det dejligt at høre – og de er super lækre også i vaffeljern, det er testet :)
Kh AC
Brugte kanel, og tilføjede altså lige en banan ekstra.
Og for satan de er sku toppen!
Så dejligt at høre! Tak for din gode tilbagemelding på opskriften
Kh AC
Hejsa,
Tusind tak for en god hjemmeside og mange fantastiske opskrifter. Vi bruger dine opskrifter flere gange om ugen.
Jeg har et enkelt spørgsmål – i mange af dine opskrifter skriver du vanillepulver. Med “vanillepulver” mener du så vanillesukker eller rene vanillekorn?
Hej Maria,
Mange tak for din søde hilsen, det er jeg glad for!
Vaniljepulver er usødet ren vanilje lavet at pulveriseret vaniljestang og kan købes i flere supermarkeder, urtekram har dem fx i sortiment.
Du kan fint bruge både vaniljesukker eller vaniljepulver til mine opskrifter her på Valdemarsro, 1/2 tsk vaniljepulver svarer til ca 2 tsk vaniljesukker.
Kh AC
Mega lækre pandekager! Men det tog dog mig omkring 30 time at lave dem. Det var måske fordi at jeg kun kan lave en af gangen
jeg vil prøve og lave dem nu til morgenmad
Lyder skønt! Rigtig god fornøjelse med dem :)
Kh Ann-Christine
Super lækre pandekager ?
Serverede dem som på billedet, men friske danske jordbær, blåbær , skyr og hakkede mandler, og mynte MUMS
Uhmm, det lyder som et pragtfuldt måltid.
Så dejligt at høre! Mange tak for din fine tilbagemelding på opskriften
Kh Ann-Christine
Hej, lækker opskrift!
Kan man bruge olie i stedet for smør?
Ja, det kan du fint
Kh AC
Hejsa.
Kan bananpandekagerne fryses, da jeg ikke har så meget tid om morgenen?
Ja, det står også i opskriften :)
Hver gang jeg søger (i google) efter en hygge-opskrift ender jeg med at vælge en af dine opskrifter. Jeg kigger på lidt forskellige opskrifter inden jeg beslutter mig og synes altid at dine ser bedst ud. Tak! :-)
Hvor er det dejligt at høre! Tak for din søde hilsen
Kh AC
Så lækkert, må jeg prøve at lave! Hvor længe kan de holde i køleskabet efter de er bagt? :)
2 dage.
God fornøjelse
Kh AC
Hvor mange kcal er der ca. i den portion for 2 personer? De smagte rigtig lækkert nemlig ^
Jeg elsker dine opskrifter. Men bananpandekager med mandelmel kan jeg slet ikke få til at fungere. Dejen hænger ikke rigtig sammen og pandekagerne bliver smattet helt ud. Noget trick? Smagen fejler jo ikke noget :-)
Tusind tak! :)
Mandelmel binder ikke dejen sammen så godt som mel, så her skal man endelig vente med at vende pandekagerne til de er helt færdige på den ene side.
Kh AC
Hej,
Jeg vil prøve opskriften til madpakke til mine to piger, som går i børhaven. Har du erfaring med at lave dejen aften før og stille på køl, så man kun skal stege dem om morgen?
Hej Sahar,
Måske vil det lykkedes fint hvis du dækker skålen godt til. Det kan være dejen bliver lidt brun af det, når bananerne får ilt i køleskabet, men jeg tror såmænd ikke det vil gå ud over smag og konsistens.
Prøv det endelig af
Kh AC
Jeg kom bagepulver i. Det gjorde det kun bedre ;)
Hvor mange stk. bliver der til? ?
Jeg skal nemlig lave ca. 15, men hvor meget svarer 2 personer til?
Der plejer nok at være omkring 10 stk af denne portion
Hvor meget salt skal der i bananpandekagerne??? Der står salt i fremgangsmåden, men ikke i ingredienslisten.
Det er på nu :)
Er du bekendt med om de er fryse egnede?
Det kan de fint
Nu er jeg kommet så langt i mit liv, at jeg skal prøve at lave bananpandekager. Mit spørgsmål er nu – kan de fryses ned?
Ja, det kan de sagtens :)
Rigtig god fornøjelse med dem
Kh AC
Disse er virkelig lækre :) Tror du, de egner sig til at fryse, så man kan have til madpakken?
Tak for en god og altid inspirerende blog :)
Ja, det kan du sagtens gøre :)
Tak for din søde hilsen ♡
Kh AC
Kan de fryses?
Ja, det kan de fint!
De smager skønt! Tak for opskriften.
Hvor lang tid kan de holde sig i køleskabet
Hej Mia,
hvor er det dejligt at høre! Jeg vil tro, måske 1-2 dage
Kh AC
Det er så plat at sige det højt, eller måske er det bare denne formulering: jeg er KÆMPE fan af dig og dine opskrifter :D Jeg har vist aldrig skrevet en kommentar før, men den får du nu. Og du får også lige at vide, at HVER GANG jeg skal finde en opskrift, så starter jeg ALTID med at finde ud af, om du har en opskrift på det jeg søger. For de er bare altid gode, oveeskugelige, nemme og TOTAL lækre!
Jeg har efterhånden prøvet SÅ mange af dine opskrifter og bruger rigtig mange, som en fast del i min kokkerering og bagning.
I dag bliver de disse dejlige banan pandekager. Tak for dejlig mad :)
Hvor er du sød! Det gør mig da så glad at høre, at du er glad for mine opskrifter og det jeg deler her.
Tusind tak for din søde positive hilsen – og for at du tog dig tid til at skrive den ♡
Kærlig hilsen
Ann-Christine
Hej :)
Kan man lave dejen dagen før og lade den stå på køl til om morgenen?
Jeg har ikke prøvet det, men tænker det fint kan lade sig gøre. Sørg endelig for at dække dejen godt til, da bananerne kan blive brune af iltningen.
Super gode banapandekager.. :-)
Tusind tak ♡
Hejsa
Kan bananpandekagerne fryses ned til madpakken? Evt hvordan hvis kun skal bruge 1 pr dag?
Mvh Camilla
Ja, det kan de sagtens – du kan evt fryse dem i en stabel med to små stykker mellemlægningspapir mellem hver pandekage, så er de lige til at skille af og snuppe med i madpakken
Kh AC
Kære AC
Dejlig opskrift!
Jeg smed det hele i blenderen, incl havregryn (brugte ikke mel, men lidt bagepulver) og gav det 15 sekunder. Så var det klar til bagning. Der var ikke “klumper” i efter havregrynene, dejen var helt glat. Det tog ikke mange minutter alt i alt. Så det kan endda laves en hverdagsmorgen, hvis havregryn med mælk bliver for kedeligt.
Super lækre og sunde pandekager. ☺️
Så skønt at høre! Mange tak for din søde hilsen, det er jeg glad for
Kh Ann-Christine
Heeii
Kan man komme en form for kokus i dejen?
Ja, sagtens – jeg har fx lavet dem som disse morgenmadspandekager med kokos
Hej Ann-Christibe
Kan man erstatte melet med boghvedemel, og tror du så det kan gøres en til en, eller skal der måske lidt mindre boghvedemel i?
Tak for en skøn blog – her finder jeg tit indpiration til alt lige fra madplanen til lækre desserter ? Hilsen Cæcilie
Hej Cæcilie
Det kan du sagtens, jeg plejer at komme ca det halve boghvedemel i – ala denne opskrift på boghvedepandekager, hvor der så godt nok ikke er mandelmel i, men du kan fint kombinere disse to :)
Rigtig god fornøjelse og tusind tak for din søde hilsen, det er dejligt at høre ♡
Kh AC
Det skulle selvfølgelig være Ann-Christine – jeg var vidst for hurtig på tasterne ?
Nu har jeg brugt denne opskrift i et år plus og nu er jeg nød til at kommentere den ?Jeg laver den ofte i weekenden, når vi skal på længere ture, til madpakken i børnehaven eller når vi skal have noget med fordi de små har haft fødselsdag eller afslutning ?? så jeg må sige jeg er dybt afhængig. Perfekt til mindre børn og har også brugt dem meget når jeg har haft svært ved at få dem til at spise morgenmad, så er de gode at have med så de kan få lidt på vej til børnehave og vuggestue ? Mine drenge er nu 2 og 4 år? Og så smager de jo iøvrigt også rigtigt godt. Så 1000 tak for især denne opskrift, jeg bruger virkelig ikke andre når jeg laver pandekager ?
Tusind tak for din søde hilsen ♡ Hvor er det bare dejligt med så skøn feedback på en opskrift
Kh AC
Hvilke herlige bananpandekager. Det tog ikke mange minutter at lave lækre små pandekager. Jeg har lavet dobbelt portion og frosset halvdelen ned til mine børnebørn til påskefrokosten. Dertil hjemmelavet blommemarmelade.
Tak for mange dejlige lærerige opskrifter.
Hvor dejligt! Tusind tak for din søde tilbagemelding
Rigtig god påske
Kh AC
Tak fordi du lige reddede vores eftermiddag? Vores to-årige tvillinger var helt tossede med disse skønne pandekager!
Hvor er det skønt at høre!
Tusind tak for din søde hilsen
Kh AC
Kan de laves i forvejen og fryses?
Ja, det burde fint kunne gå an :)
Står lige og har 2 overmodne bananer og tænkte om man kan bruge boghvedemel istedet for hvedemel ?
Det kan du sagtens :)
Har selv lavet dem her: http://www.valdemarsro.dk/boghvedepandekager/
Skøn opskrift, dog har jeg brugt grove havregryn, næste gang tror jeg de skal være fine i stedet for
Ellers bare prøv at knus de grovvalsede lidt med en morter inden de bruges, så suger de bedre væsken fra æg til sig
He he spurgte til morgen: Gæt hvad jeg har i køkkenet? Min datter på 5 stoppede op og kiggede på mig. “2 gamle bananer!” Hvorefter hun jublede højlydt “juhuuu bananpandekager…..”
Åhh hvor er hun god :) Sådan! :)
Super lækre, den bedste opskrift jeg har prøvet med brune bananer. Var ret vild med, at der var havregryn i. Brugte kardemomme og dryssede med akaciehonning og hakkede mandler. Ungerne, på 2 og 5 testede også med lidt syltetøj og mørk pålægschokolade – opskriften ryger direkte i familien opskriftsamling over yndlingsopskrifter, der ikke må blive væk.
Tak ;o)
Hvor dejligt :) Det er jeg glad for at høre
Super lækker opskrift, som vi nød godt af i weekenden. Og selvfølgelig nyder vi også dine altid lækre billeder :)
Tusind tak :) Det er jeg rigtig glad for at høre
De her pandekager med vanilleis og groft hakkede mandler – det dur! Og så er de jo super hurtige at lave :)
Hvor dejligt at høre :)
Lækre pandekager – perfekte til en eftermiddagssnack eller kolde i madpakken :-)
Mums! Har lige serveret disse skønne pandekager for mine små – det bliver ihvertfald ikke sidste gang :-) De åd!!! Næste gang må jeg vist lave dobbelt portion. Mindst ;-)
Hvor godt! Det er dejligt at høre – og det er sådan en skøn snack, de smager også dejligt kolde :)
De er så super lækre, og så med hjemmelavet nutella oven på, i kan tro det hitter! :)
Uhmmm, det lyder også godt!
Hej lyder lækkert :)
– men tænkte på om du eventuelt havde styr på hvor mange kcal sådan nogle pandekager har?
Hej,
Desværre – jeg har slet ikke styr på hvor mange kalorier der er i ting i det hele taget. Men jeg ved, at de er fornuftigt sunde, specielt hvis man topper dem med frugt og skyr.
Kh AC
De her pandekager reddede lige min mands ellers pandekageløse fødselsdagsbrunch. Tak for det!
Hvor er det dejligt at høre :)
Tillykke med ham!
Jeg ELSKER bananpandekager, de er simpelthen så gudelækre!!! Så er de jo også til at spise med god samvittighed :)
Man kan med fordel også putte solsikkeolie i dejen, så er der ikke behov for smør tl stegelse, plus det færdige resultat bliver meget mindre fedtet !
Jeg elsker bare smagen af smør og synes det klæder pandekagerne så godt ;) Det er dog en super god ide, for smag og behag er jo heldigvis så forskellig :)
Tak for insta-inspiration i morges. Jeg røg fluks i køkkenet og lavede dine pandekager. Godt nytår!
Yeahh, de er så gode, ik´ :) Elsker at forkæle mig selv og familien med sådan en portion
Godt nytår til dig, Marie
Kh AC
Hej Ann-Christine
skal holde tøse fødselsdag søndag, og har en masse bananer der skal bruges nu….
tror du jeg kan fryse dem ;O)
ellers SUPER gode pandekager ;O)
Hej Lotte,
Jeg har aldrig prøvet det, så det tør jeg ikke sige … desværre.
Ellers kom dem i en banankage nu: http://www.valdemarsro.dk/banankage/ ;)
Kh Ann-Christine
Jeg har lige lavet pandekagerne til min datter og resten af hendes venner fra dagplejen. De vakte lykke :) Vi spiste dem bare med agave sirup til. De spiste hver 2-3 pandekager, og der blev 4 tilbage så dem tror jeg vi skal have til dessert i aften, så storebror og far også kan prøvesmage dem.
Tak for en god blog med mange inspirerende opskrifter :)
Hvor er det dejligt at høre. De små pandekager er jo faktisk ret perfekt som en lille sød og sund snack til de små størrelser.
Hej :)
Skal have nogle tøser til formiddags hygge i morgen og vil prøve at lave disse pande kager, så vil jeg høre hvor mange der bliver ud af en portion, du skriver der er til 4 personer, men vil gerne høre om der bliver en eller 2 til hver ud af en portion :)
Dejlig Blog :)
Hej Line,
Jeg ser først din kommentar nu, håber det går :) -jeg er selv lige midt i fødselsdagsforberedelserne til Johan og Julies 4 års fødselsdag i morgen, så har helt glemt at svare på kommentarer i går eftermiddags.
Vi plejer at få 2-3 pandekager til hver af denne opskrift.
Ha´ en dejlig formiddag – tøsehygge i regnvejr, det lyder da bare så rart!
Kh AC
Elsker disse pandekager!!! Og knægten på 6 år synes bedre om disse, end farens traditionelle amerikanske pandekager (me like).. Og i dagens anledning – vi holder fri på en ganske almindelig torsdag, valgte August, at vi skulle komme frugtfarve i.. Så nyder nu de fineste giftig-blå pandekager :-) :-) :-) :-)
Hvor lyder det skønt og dejligt at pandekagerne også lige falder i jeres smag!
Det er sjovt som børn synes at frugtfarve gør alting super spændende. Til jul farvede nissen mælken blå og grøn i løbet af december – børnene elskede det :)
Det her er sørme en dejlig ting. Det var en god start på en dejlig forårsfyldt lørdag morgen!
Dejligt at høre! Rigtig god weekend!
Her hjemme nyder vi virkelig ofte disse pandekager..alletiders. Jeg har ikke altid bananer, så har prøvet med 2 æble eller 1 pære 1 æble eller 1 banan 1 æble. Vi elsker dem..af og til har jeg tilsat lidt appelsinsaft/skal eller chokoladeknapper. Vi siger mange tak for din brugbare side.
Hilsen os I Hvidovre
Hej Kristine,
Det er jeg rigtig glad for at høre!
Hvor lækkert med pære og appelsin også, det har jeg endnu ikke selv prøvet – men er helt sikker på at det også vil være et hit herhjemme. Ligesom chokolade, det går man vist aldrig galt i byen med ;)
Kærlig hilsen
Ann-Christine
Jeg kom lige til at anbefale din blog. Ups!
Hov, ja det gjorde du da også! ;) Tusind tak for de søde ord, dem er jeg bare rigtig glad for
Hej Ann-Christine,
Ja, min mand og jeg bor i New York i øjeblikket, og jeg venter vores første barn til oktober – og i min graviditet er jeg blevet frygtelig lækkersulten… :-) Så derfor prøver jeg med nogle sunde alternativer til alle de cupcakes og cheesecakes, som jeg har lyst til at kaste mig over. De pandekager var virkelig super, så dem skal vi helt sikkert have igen. Jeg vil også prøve dagens opskrift på frugtyougurt – lyder skønt!
Kærlig hilsen
Astrid
Mums, så har vi prøvet dine pandekager her til morgen i New York, og de blev rigtig lækre pyntet med skyr, hakkede nødder og jordbær. Sikke en hyggelig blog du har. Jeg glæder mig til at følge dig.
Mange hilsner
Astrid
Hej Astrid,
Det er skønt at høre at de hitter i New York også ;) De pandekager er en af mine personlige topfavoritter som morgenmad.
Bor du i New York?
Det glæder mig at du følger med på bloggen :)
Kærlig hilsen
Ann-Christine
Uhm, det lyder som en skøn variant af bananpandekagerne. Skønt at man kan lave noget så lækkert og næsten syndigt – og samtidig være super sund :)
Kærlig hilsen
Ann-Christine
Uhh, de ser super gode ud. Jeg skal lave pandekager til fødselsdag i børnehaven i morgen og tænkte, at disse måtte være perfekte – men kan jeg mon lave dem allerede i aften og så varme dem i morgen?
Hej Louise,
Jeg har ikke prøvet at varme dem dagen efter, så jeg ved desværre ikke om det lykkedes. Lad mig endelig høre hvordan det går :)
Kh Ann-Christine
Tak for det hurtige svar i går! De blev et kæmpe hit – også selvom de blot var varmet godt igennem her til morgen… 60 stk;o)
60 styk! Wow :)
God ide at tage dem med i børnehaven i øvrigt. Den ide tror jeg godt jeg kunne finde på at bruge. Og det er rart at vide at de fint kan varmes, hvis man fx skal have en stor brunch
Hvor ser det lækkert ud. Jeg er ellers næsten alt-spisende, men bananer kan jeg simpelthen ikke lide:( Har du forslag til noget jeg kan erstatte dem med, så pandekagerne stadig bliver gode?
Tak for super lækker og inspirerende blog!!
Det er super lækkert, men hvad pokker kan man lige erstatte bananaerne med?! Hmmm, prøv måske en lidt anderledes med 2 spsk finthakkede dadler og abrikoser, lidt revet squash og måske en spsk honning. Sammen med havregryn og æg. Det tror jeg faktisk kunne være helt godt. Måske :)
Lige siden jeg så denne opskrift, har jeg vidst at jeg bare MÅTTE lave disse pandekager. Det har jeg lige gjort i dag – mums! Mange tak for opskriften :)
Dejligt at høre :)
Prøvede at lave dem igår, de blev super gode. Lavede dog lidt om på opskriften. Piskede først hviderne stive, og vendte det derefter i dejen. De blev super godt, og de blev mere luftige end ellers. Hakkede også mandler og kom det ned i dejen, det blev også super godt :-)
Uhm, det lyder lækkert. God ide at komme hakkede mandler i dejen, det vil jeg prøve næste gang :)
Jeg laver også tit en pandekage der minder meget om din til morgenmad, kæmpe hit også herhjemme-og jeg har også beundret det meget fotogene bord på insta;)
Kære Vibeke,
Tak for dine altid så søde kommentarer! Jeg synes det er så sjovt at følges på instagram også :)
Kh Ann-Christine
Sikke en spændende blog du har – den vil jeg helt sikkert følge med i. Lavede også banan pandekager i går til “Morsdagsbrunch” – de er super gode. God dag til dag :-)
Dejligt at høre, Anette :)
Pandekager og mors dag hører også sammen herhjemme, min favorit
Dejlig dag til dig også
Kh AC
Mmmmm…vågnede op til din opskrift og havde lige præcis alle ingredienserne i huset. Pandekagerne blev serveret for min datter på 7 og hendes overnattende veninde med blåbær, honning og græsk yoghurt – stor lykke! Og der blev et par tilovers til mig ;)
Det lyder super hyggeligt. Dejligt at I kunne bruge opskriften :)
Jeg havde en rest müsli og mandelmel, det brugte jeg bare med lidt hvedemel i også, de smagte godt 😊
Så delikat og lekkert du viser fram maten. Ser virkelig innbydende ut, der på det slitte bordet. Lekkert! -Husfruas Memoarer-
Tusind tak, Hulda :)
Lyder lækkert! De må blive en del af søndagsbrunchen i morgen ;)
Jeg håber de blev gode :)
Hvor ser det lækkert og hyggeligt ud :) !
Du har en rigtig fin blog.
Vh Anabell
Mange tak, Anabell :)
Kh Ann-Christine
De smager skønt, men rækker til 4 personer I stedet for 2.
Ikke herhjemme ;)
Ihh du kan tro, at jeg også elsker at have jer så tæt på!!! Glæder mig til hygge/shoppe-dag.
Det var mega hyggeligt