Bagte pærer med valnødder og honning
Bagte pærer med valnødder er en nem og dejlig dessert, som er så artig at den snildt kan serveres til hverdage hvor man ellers gerne vil holde lidt igen med de søde sager.
Vi får spist dejligt meget efterårsfrugt i øjeblikket, skåret i tern til salater, spist frisk og skåret i både, bagt i ovnen og tryllet om til dejlige kager og desserter.
Denne opskrift med pærer, valnødder, honning og kanel er noget så simpel og enkel, server den med fx græsk yoghurt eller med en kugle vaniljeis, hvis du er i det hjørne ♡
Prøv også: min opskrift på bagte æbler med marcipan >>
Arbejdstid 5 min.
Antal 4 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Bagte pærer med valnødder
- 2 pære
- 3 spsk valnødder, grofthakkede
- 1 tsk stødt kanel
- 1 spsk honning
- 2 dl græsk yoghurt 10 %
- 1 tsk vaniljesukker
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Halver pærerne og fjern kærnehus, samt blomst.
Pensl pærerne med flydende honning og fyld hullet i pærerne med valnødder og kanel.
Bag i ovnen i 20-25 minutter ved 175 grader og nyd med en græsk yoghurt der er rørt med lidt vaniljesukker til.
Perfekt opskrift til en lille eftermiddags snack, når ungerne kommer hjem og har brug for lidt lækkert, der er sødt og stadig sundt. Ikke mindst nemt. Den mindste søn ville elske det med en klar skyr til.
Her i Ribe skinner solen dejligt, og jeg skal på cafe med en god veninde, kan det næsten blive bedre.
Det lyder som en skøn dag du har foran dig.
Rigtig god fornøjelse i solskinnet og skønt at du kan bruge opskriften :)
Dejlig opskrift og godt at du er på banen igen:-)
Kender godt til de der dage, hvor det er lidt gråt det hele, men så sker der heldigvs altid et eller andet, som får humøret op på en 10’er igen:-)
Ja, lige præcis og ellers så må man selv sørge for at det sker ;)
Lækker opskrift, skal klart prøves i aften! ;)
-Hvis man nu vil prøve at supplere med lidt marcipan, skal man så bare smuldre der det sammen med valnødderne og ligge de i pæren fordybning, eller hvordan?
Ja, lige præcis.
Og god fornøjelse, jeg håber de blev gode :)