Bagte kartofler med fyld
Johan og Julie ønskede sig noget med kartoffelmos til aftensmad og de er begge vilde med laks. Så jeg fik ideen at lave nogle bagte kartofler med fyld af varmrøget laks – en rigtig 80´er menu. Serveret helt enkelt med gulerodsstænger og en sprød grøn salat til. Helt nemt og enkelt. Børnene synes det var vældig spøjst med ‘kartoffelmos’ i kartoffelskræl – men også lækkert. De blev ihvertfald spist med stor fornøjelse
-og de bagte kartofler med fyld er i øvrigt også gode som tilbehør til salater
Arbejdstid 15 min.
Antal 4 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Kartofler med fyld
- 4 bagekartoffel
- 4 spsk naturel flødeost
- 1 varmrøget laks
- 1 håndfuld frisk dild
- flagesalt
- sort peber, friskkværnet
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Prik kartoflerne med en gaffel og bag dem i ovnen i 1 times tid ved 200 grader varmluft.
Test om de er færdige ved at stikke en gaffel i dem.
Når de er færdige halveres de og fyldet skrabes ud i en skål.
Mos det groft med en gaffel og rør med cream cheese og vend stykker af laks, salt, peber og dild i blandingen.
Kom tilbage i kartoflerne, pynt med dild og server.
Jeg ved godt at dette indlæg er gammelt, men jeg ville lige skrive, at opskriften er blevet prøvet to gange og begge gange har den været et hit!! Det er ufattelig lækkert med dild i – det giver den lige et ekstra pift. Selv faren, der normalt ikke er til fisk og specielt ikke til laks, kunne få det ned med et smil og lagde selv op til at retten skal laves en anden gang.
Tak for god inspiration!
Ej, hvor dejligt!
Det er jeg glad for at høre. Tusind tak for din hilsen
Kh AC
Det ser virkelig lækkert ud! :-)
Jeg har lige et frækt spørgsmål ;-) Jeg har kigget i dine opskrifter (som jeg ofte bruger til stor glæde for hele familien), og jeg synes ikke jeg kan finde nogen opskrift på pitabrød? Altså jeg har forsøgt mig et par gange nu at lave lidt grovere pitabrød (1/3 groft mel af en art) og jeg synes bare ikke de bliver heeelt gode. Mon du sidder inde med en god opskrift? Min store piger er VILD med pitabrød, og jeg vil så gerne bage dem selv ;-)
Yes, den gemmer sig også blandt opskrifterne. Den er her: http://www.valdemarsro.dk/pitabroed/
Læs evt kommentarene, der er et super tip med at komme mel mellem så pitabrødene ‘puster sig op!
Hvor ser de laekre ud og man kan jo variere “fyldet” som man lyster :-)
Jeg mangler altid godt tilbehör til grill, sä de skal pröves när vejret bliver bedre og grillen skal taendes :-)
Ja, bare der snart bliver grill vejr :)
Uhm, elsker bagte kartofler :D
Jeg har aldrig prøvet denne måde, før men vil jeg da uden tvivl forsøge mig med :D
Tak for inspirationen!
Selv tak :) – og god fornøjelse
Mums. Har smagt sådan noget lignende i et Tivoli i Spanien, og jeg er helt solgt. Har faktisk ikke fået dem siden og havde nær glemt alt om dem. Tak fordi du mindede mig om dem og gav mig en dag at fyld ud på madplanen:) Jeg synes du har mange lækre ting her på bloggen og det er en kæmpe inspiration at læse med!!
Hvor er det dejligt at høre, Amalie :) Tak for de søde ord.
Aii hvor lækkert… Mon ikke min lille Johan også vil synes om det selvom han kun er 6 mdr ;0)
Jo, det er vist også lige sagen for små størrelser :) Lækkert med mad som hele familien kan spise