Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/bagt-spidskaal/ Efterår Forår, Salat, Salat der passer til alt, Sommer, Tilbehør Aftensmad, Vegetar, Vinter

Bagt spidskål

Bagt spidskål i ovn er en lækker nem måde at tilberede spidskål på, som smager virkelig godt og passer skøn til mange retter som tilbehør.

Spidskålen bliver mør og smagfuld af at blive bagt og med lidt smør, en smule krydderier og lidt god vesterhavsost eller parmesan bliver bagt spidskål ekstra lækker.

Bagt spidskål er skøn at servere til fx laks, kylling, pasta eller et vegetarisk måltid.

Prøv også: opskrift på bagt blomkål >>

Bagt spidskål
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT25MPT10M4
Ingredienser
  • 1 spidskål, skåret i kvarte
  • 25 g parmesan, friskrevet
  • 2 spsk frisk timian, finthakket
  • 40 g smør, smeltet
  • flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
  • Derudover
  • 1 tsk smør, til formen
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Læg de kvarte spidskål i et ovnfast fad. Pensl dem med smeltet smør og drys parmesan, timian, salt og peber over.

Bag spidskålen i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i cirka 15­-20 minutter.