Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/avocadohummus/ Buffet Dip, Pesto, Dressing og lign., Eftermiddagssnack, Tilbehør Aftensmad, Vegetar

Avocadohummus

Denne lækre avocadohummus er et miks af hummus og guacamole og den smager SÅ godt, cremet og lækkert.

Perfekt til en skål med grøntsager, som tilbehør til såvel mellemøstlige, som mexicanske retter og lækker som dip til nachos eller som cremet dressing i en salatbowl eller smurt i en god sandwich med en god ost, salat og måske lidt serranoskinke.

Avocadohummus bliver mere fløjlsblød og cremet end klassisk hummus, hvilket skyldes avocadoen og resultatet er virkelig lækkert.

Prøv også: opskrift på saltede mandler >>

Avocadohummus
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT15MPT15M4
Ingredienser
  • 1 dåse kikærter, drænet og skyllet
  • 1 avocado
  • 2 spsk tahin
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 1 knivspids cayenne peber
  • 2 spsk olivenolie
  • evt vand
  • 1 øko citron, saft og lidt revet skal
  • 1 håndfuld bredbladet persille, eller frisk koriander
  • Til servering
  • 25 g pistaciekerner, til drys
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Kom alle ingredienserne i en blender eller foodprocessor og kør i omkring 5 minutter eller til det er fløjlsblødt og cremet.

Smag godt til med salt, peber, citronsaft og fintrevet citronskal.

Server i en skål og drys med finthakkede pistaciekerner.