Avocadocreme
Avocadocreme er nemt at lave og giver den dejligste cremede dip eller dressing, som kan anvendes til alt fra salatdressing til at smøre på sandwichboller, i pita eller bruges som dip til grøntsager, nachos og mexicanske retter. Den smager også virkelig godt til en rejemad.
Prøv fx at massér finthakket kål med cremen og drys med lidt nødder og kerner, så har man en nem, lækker og mættende salat.
Her er den cremede fyldig avocadocreme tilberedt helt enkel, men man kan sagtens variere den med lidt krydderier, som hvidløg, chili eller citrus.
Prøv også: opskrift på rødbedehummus >>
Arbejdstid 5 min.
Antal 4 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Avocadocreme
- 2 avocado, modne
- 0,50 dl cremefraiche 18 %
- 0,50 øko citron, friskpresset saft og fintrevet skal
- 1 tsk salt
- sort peber, friskkværnet
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Kom avocado, cremefraiche, citronsaft og skal i en minihakker og kør til en cremet dip. Smag til med salt og peber og kør igen til det er godt blandet sammen.