Avocado med rejer
Det bliver næsten ikke nemmere … og avocado med rejer er en herlig og ultranem klassiker, både til forret, en lækker frokost eller som en del af en skøn brunch.
En perfekt moden avocado, skønne håndpillede rejer og den lækre krydrede urtemayo, som smager skønt af dild og citronskal. Drys med lidt flagesalt, lidt chiliflager, friskkværnet peber og lidt urter – både for den gode smag og for at gøre retten ekstra delikat at se på.
Helt enkelt eller med et godt stykke brød til.
Prøv også: opskrifter på flere forretter her >>
Arbejdstid 15 min.
Antal 4 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Avocado med rejer
- 2 avocado
- 150 g rejer, gerne håndpillede
- 0,50 øko citron, i både
- 0,50 tsk chiliflager
- 1 håndfuld frisk dild
- flagesalt
- sort peber
- Dressing
- 50 g mayonnaise
- 0,50 øko citron, lidt fintrevet skal
- 1 tsk frisk dild, finthakket
- sort peber
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Rør mayo med citronskal, flagesalt og dild.
Del avocado og tag stenen ud. Fordel rejerne i hulrummet på avocadoen. Top med dressing og drys med chiliflager, dild, salt og peber.
Server med citronbåde og en lille ske til at spise den med.