Mexi Agurkesalat
Jeg eksperimenterer lidt med tortillas, burritos og andre dejlige mexicanske retter. Det mexicanske køkken er en ret fin måde at imødekomme hele familiens behov på. Vi voksnes behov for varieret, sund, nærende mad og sprøde salater og børnenes lyst til mange små retter de kan blande selv. De mexikanske tortillas tager ikke lang tid at lave selv og de smager virkelig fortræffeligt – jeg har endnu ikke den helt perfekte opskrift på plads, men den begynder at ligne noget.
I weekenden lavede jeg en skøn agurkesalat som supplement til tortillafyld og den smagte virkelig dejligt. Jeg kunne sagtens servere den til en mere traditionel helstegt kylling også.
Arbejdstid 5 min.
Antal 1 glas
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Mexi agurkesalat
- 0,50 agurk, finthakket
- 0,50 skalotteløg, finthakket
- 0,50 fed hvidløg, finthakket
- 1 håndfuld frisk koriander, finthakket
- 1 tsk olivenolie
- 1 tsk æblecidereddike
- 0,50 tsk honning
- 1 nip chili
- 1 nip flagesalt
- sort peber, friskkværnet
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Vend alle ingredienserne sammen i en skål og smag til
Lækkert! Tror du jeg kan lave agurkesalaten i forvejen og servere den i aften? (Så den trækker i 4 timers tid)
ja, det kan du sagtens :)
Det er bare rigtig sødt af dig Laura. Tusind tak
vi får egentlig sjældent mexikansk mad, men du har jo helt ret der er noget for hele familien så måske skulle vi gøre mere i det. Agurkesalaten lyder skøn, den skal helt sikkert prøves, jeg er vild med “sur” mad.
Iøvrigt fantastiske billeder af “marked” i Kbh
Mange tak Heidi :-)
Det er i hvertfald et kæmpe hit herhjemme med mexicansk – og det er jo så fint at det kan tilpasses til vegetar, mildt, stærkt, grønt, surt og alt efter hvad man er mest til.