Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/aeggemuffins-opskrift/ Brunch Efterår, Forår, Sommer, Vinter

Æggemuffins med squash og tomater

Æggemuffins med squash, tomater og basilikum er en lækker hapser, som er virkelig nem at lave og smager super skønt.

De små lækre æggemuffins kan varieres med groftrevet ost, feta skåret i små tern eller smuldret og de er også virkelig gode med finthakket sprødstegt bacon eller chorizo i tern.

De er skønne i madpakkerne, til en hurtig morgenmad, frokost, på et brunchbord eller til en buffet.

Prøv også: flere gode madpakke opskrifter her >>

Æggemuffins med squash og tomater
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT25MPT10M12
Ingredienser
  • 1 løg, finthakket
  • 1 tsk olivenolie
  • 7 æg
  • 0,50 dl vand
  • 1 tsk flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
  • 1 håndfuld frisk basilikum, finthakket
  • 300 g squash
  • 24 cherrytomater
  • 1 tsk smør, til at smøre formene med
  • Til servering
  • 0,50 håndfuld frisk basilikum
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Sauter de finthakkede løg på en pande i en smule olie, til de er bløde.

Pisk æggene sammen med vand, salt og peber og rør groftrevet squash, finthakket basilikum og de sauterede løg i blandingen og kom derefter det hele i smurte muffinsforme.

Læg to cherrytomater på toppen af hver æggemuffin.

Bag i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 12 minutter. Lad dem køle af på en rist.

Drys hver æggemuffins med finthakket basilikum inden servering.

Kan serveres lune eller kolde (er også gode i madpakken)