Æg og ost bagt i brødskål


Brødskål med æg og skinke er en lækker og nem anretning til en lækker frokost, en skøn brunch eller til madpakken.
Det er jo nærmest en lille tærte eller æg en cocotte, hvor brødet udgør en spiselig skål til alle herlighederne.
Her har jeg lavet dem med cremet flødeost, en smule pesto, lidt skinke og æg. De er super nemme at lave og smager virkelig dejligt.
Prøv også: min opskrift på scrambled eggs >>
Arbejdstid 15 min.
Antal 4 pers.

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Brødskål med æg og skinke
- 4 skive brød
- 1 spsk smør
- 2 spsk naturel flødeost
- 2 tsk pesto
- 2 tsk dijon sennep
- 4 skiver skinke
- 4 æg
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter

Rul brødet fladt med en kagerulle og smør den med lidt smør på den ene side og flødeost, pesto og dijon på den anden side.
Kom brødskiven ned i en fast muffinsform – smørsiden vendt ud af – og form brødet så det danner en lille skål med plads til fyld.
Kom skinke ned i hver brødskål og slå derefter et æg ud i hver.
Bag i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i ca 15 minutter eller til æggehviden er perfekt stivnet og blommen stadig er blød.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Hvilken pesto bruges
Jeg bruger enten en hjemmelavet basilikumspesto eller køber den færdiglavet fra køledisken i supermarkedet
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine
dijob?
Bortset fra det – skøn opskrift. Et par cocktailpølser gjorde også lykke ?
Kh Maria
Hehe, det er rettet nu :)
_ og dejligt at høre!
Skøn weekend til dig
Kh AC
Hvis man vil undgå at ægget bliver hårdkogt, kunne man måske bage skålen med ost og skinke, og så lægge et porcheret æg øverst lige inden servering :)