Æg med serranoskinke og tomat


Æg med serranoskinke og tomat er et hit til en skøn brunch!
Her får du opskriften på en skøn og virkelig lækker lille ret med æg, serranoskinke, tomat og intet andet. Det smager virkelig skønt og er nemt at lave, den salte krydrede skinke giver masser smag til ægget og tomaten gør det saftigt og fyldt med skøn smag.
Opskriften er til en person, så ganger I blot op med hvor mange i spiser med.
Prøv også: masser af dejlige brunch opskrifter her >>
Arbejdstid 5 min.
Antal 1 stk.

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Æg med seranoskinke og tomat
- 1 æg
- 1 skive serranoskinke
- 1 skive tomat
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter

Beklæd en fast muffinformen med seranoskinke, læg en frisk skive tomat i bunden.
Slå et æg ud i et glas for sig selv og hæld det over i muffinformen.
Bag i ovnen ved 175 grader i omkring 12-15 minutter. Hold lidt øje med den, så den ikke får for meget, blommen skal gerne være blød.
Gang selv opskriften op med det antal der spiser med.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Et lille spørgsmål. Bliver skinken blød i bundet eller også sprødstegt som på toppen?
MVH
Sara
Bunden bliver ved med at have cirka samme konsistens som før bagning.
Kh AC
Kan de laves dagen før og stå på køl til næste dag?
jeg tror de bliver lidt underlige af at stå, så jeg vil nok anbefale at vente :)
Hej
Har du en god metode til at undgå at ægget bliver helt stift i toppen så det næsten ikke er til at skære over?
Hilsen
Didde
En spsk cremefraiche på toppen kan afhjælpe det, og ellers så er det blot at tage dem ud af ovnen mens blommen stadig er blød.
Kh AC