Æbleslaw med spidskål
Mættende og fyldig æbleslaw med kål og tranebær er det et dejligt mættende som tilbehør til aftensmad eller til frokost.
De søde æbler giver en dejligt sødme og friskhed til salaten, som passer perfekt til gulerødderne og spidskålen. For lidt ekstra knas og sprødhed drysser jeg solsikkekerner over og de lækre tørrede tranebær er prikken over i´et.
En dejlig råkost salat med æble som kan serveres til alt fra frikadeller til kylling.
Prøv også: flere opskrifter på lækkert tilbehør til aftensmad >>
Arbejdstid 15 min.
Antal 4 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Æbleslaw med spidskål
- 2 æble, groftrevet
- 300 g gulerødder, groftrevet
- 1 spidskål, fintsnittet
- 40 g tranebær, tørrede
- 25 g solsikkekerner
- 0,50 øko citron, fintrevet skal
- salt
- sort peber, friskkværnet
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Vend æbler, spidskål, gulerødder, tranebær og solsikkekerner sammen i en skål.
Rør råkostsalaten godt sammen og smag til med lidt salt, friskkværnet peber og citronsaft.
Hejsa, jeg savner en opskrift på Savoykål i din oversigt. Er det noget du vil overveje? Synes selv det er en overset grøntsag :-) Tak og god inspiration til min ugentlige madplan. vh Susanne
Ja, det kan du tro! Det står på min ideliste at jeg skal lave flere opskrifter med savoykål :)
Kh Ann-Christine