Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/3-nemme-tapas/ Fisk & Skaldyr Forår, Forretter, Tapas

3 nemme tapas opskrifter

Tapas kan jo varieres på utallige måder, og med al respekt for det fantastiske spanske køkken, så holder jeg mig dog ikke til nogle retningslinjer eller klassiske spanske lækkerier her, men har blot lavet et miks på nogle små hapsere,hvor min tanke var at:

  • de skulle smage skønt – altid vigtigt!
  • de skulle være nemme og hurtige at lave – det tog mig  ca 15 minutter inkl alt.
  • de skulle være hyggelige og ukomplicerede at lave sammen med børnene, måske det så tager en smule længere tid, men det er god tid at bruge sammen.

P.S røget makrel rørt med pikant flødeost og drysset med dild … det er SÅ godt! 

3 små nemme tapas
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT20MPT20M4
Ingredienser
  • Tapa med røget makrel og pikant ost
  • 8 skiver rugbrød, ristet og evt. udstukket i fin form
  • 0,50 røget makrel
  • 2 spsk pikant flødeost
  • frisk dild, til pynt
  • flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
  • tapas med agurk, stenbiderrogn og flødeost
  • 8 skiver agurk
  • 40 g stenbiderrogn
  • 2 spsk naturel flødeost
  • sort peber, friskkværnet
  • tapas med flødeost, parmaskinke og oliven
  • 8 skiver godt brød, ristet
  • 2 spsk naturel flødeost
  • 8 skiver parmaskinke
  • 8 oliven
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Tapas med røget makrel og pikant ost
Rør den røgede makrel med pikant ost og smag til med salt og peber, hvis nødvendigt.

Kom i en sprøjtetyl og fordel på de små rugbrødshapsere, pynt med dild.

Tapas med agurk, stenbiderrogn og flødeost
Kom en tsk fuld stenbiderrogn på hver agurkeskive.

Kom flødeosten i en sprøjtetyl og fordel små rosetter af flødeost rundt om stenbiderrognen – for mere fancy, rør flødeosten med dild og sort peber – pynt med dild

Tapas med parmaskinke, flødeost og oliven
Rist brødskiverne og smør dem med flødeost (eller med flødeost iblandet hakkede oliven) kom et stykke parmaskinke på og en oliven – sæt fast med en tandstik.