Vietnamesiske Forårsruller med and
Vietnamesiske forårsruller med and er en af vores favoritter i den søde juletid, hvor det også er rart med lidt friskere retter og det er en skøn ret til at få spist rester af anden dagen efter juleaften.
Jeg fylder vores friske vietnamesiske forårsruller med and, grønkål, granatæblekerner og laver dem på den måde til en dansk udgave af det der ellers er et af mine yndlingskøkkener, nemlig det vietnamesiske køkken.
Sådan en rulle med and, grønkål og granatæble får smagsløgene til at juble af julelykke.
Prøv også: min opskrift på anderilette >>
Arbejdstid 30 min.
Antal 8 stk.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Vietnamesiske forårsruller med and og grønkål
- 400 g confiteret andelår
- 8 rispapir
- 100 g grønkål, finthakket
- 1 dl saltede peanuts
- 100 g nudler, kogte
- 1 dl granatæblekerner
- 1 dl sød chilisauce, til servering
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Varm de confiterede andelår i ovnen ved 220 grader i cirka 20 minutter til skindet er sprødt.
Fugt rispapiret i koldt vand og læg det på køkkenbordet.
Anret fyldet af and, grønkål, peanuts, nudler og granatæble i en stribe på midten.
Fold siderne omkring og rul forårsrullen sammen, så den er lukket.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Hej
Kan de mon laves dagen før?
Vh. Jette
Jeg synes, de er bedst frisklavede.
Kh Ann-Christine
Hejsa. Jeg oplever at noget rispapir sprækker når det er blevet fugtet og jeg skal til at rulle rullerne sammen, har du en idé til hvorfor dette sker? Jeg mistænker lidt det har noget med mærket at gøre, så et lille ekstra spørgsmål; hvor køber du dine rispapir henne?
Hej Sofie
Jeg har oplevet det samme, men at det hjælper at lade de stykker hvile lidt inden de rulles, så synes jeg ikke de sprækker så nemt. Jeg køber rispapir hos enten asiatiske købmænd, men har også fundet det flere gange i føtex, brugsen mv. Jeg synes dog at det jeg køber hos de asiatiske købmænd fungere bedst.
Kh Ann-Christine
I slutningen af opskriften antydes det at grønkålen er vendt i dressing, men det står der ikke noget om i selve opskriften. Det lyder ellers virkeligt lækkert! :-)
Det er rettet nu :) Du kan vende den i lidt af dippen eller dressingen. Eller den asiatiske sursød dip: https://www.valdemarsro.dk/peanut-sauce-soedsur-chili-dip/
Kh Ann-Christine