Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/smuk-mad-til-smukfest-2016/

Smuk mad til årets smukkeste fest i bøgeskoven – Smukfest 2016

pandekager

Sikke en Smukfest, vi havde i bøgeskoven denne weekend!

Det var helt og gennemført fantastisk.

Vi festede, dansede, skejede ud, sang, hoppede, fjollede og spiste uendelig meget god mad. Vi gik på opdagelse i den ene lækre bod og spisested efter den anden. Vi delte en masse små retter, prøvede både en masse nyt og spiste også med stor fornøjelse på gode velkendte steder.

Jeg var i mit es – for Smukfest er jo udover musikken, de smukke omgivelser og den gode stemning også et sandt overflødighedshorn af velsmag. Så varieret og mangfoldigt, med gode sager fra det asiatisks streetfoodkøkken, hippie øko sprøde falafler, perfekt stegte pommesfrites til ekstravagant kaviar og østers.

Alt hvad det spiseglade hjertet kan begære, uanset om man er en smule tømmermandsramt eller helt i hopla.

stjerner

Det er vitterligt en helt anden oplevelse at være på festival i 2016, i forhold til i 2002, hvor jeg var afsted første gang.
Mine præferencer for de gode spiseoplevelser er til dels kommet en del mere i fokus – men udvalget er virkelig også et helt andet. Og ganske imponerende!

smukfisk

Vi havde en fest om lørdagen på SmukFisk, som igen i år havde fundet plads lige til højre for bøgescenen. I gode venners selskab flottede vi os med adskillige østers, kaviar, pil selv rejer, franske oste og chokoladekage – altsammen ledsaget af perlende bobler og sprød hvidvin.

Det var så lækkert og selv efter en temmelig festlig fredag, til langt ud på natten – så kunne sådan et traktement hurtigt få velværen til at indfinde sig og humøret i top på skalaen.

stjerner

Kæmpe stjerner i bøgetræerne lyste skoven smukt op ved Stjernescenen.
lele

Vi startede vores festival hos Lé Lé streetkitchen – og spiste den lækreste saftige barbequegris med kål, og perfekt afstemt sødt, sprødt, blødt, stærkt, syrligt. Helt som jeg elsker det hos det vietnamesiske køkken. Dertil sprøde wonton og jubel over at være kommet godt fra start!Canblau

Hos CANblau delte vi en tapasplatte og drak bobler til. Det var super lækkert – eneste minus var at boblerne ikke var serveret i rigtige champagneglas. Det er bare ikke helt det samme uden …fritter

Jeg havde glædet mig til at prøve de populære pommes frites i Hollændersvinget – som eftersigende skulle være verdens bedste. De kom tæt på, meeen dem vi spiste i Bruxelles har nu stadig 1.pladsen – de her skuffede dog på ingen måder og var særdeles anbefalesværdige!
hollænderhjørnet

Hollændersvinget var så hyggelig – en samling af små vogne, som bød på pommes frites, wraps, toasts og de skønneste pandekager. Pandekageboden er den røde campingvogn på det øverste billede – og den vi delte med bacon, ahorn sirup og ost kunne jeg godt spise igen en anden gang.

Mums!

Og nårh ja, så delte vi også en Arizona burger,  en omgang bolo med chili fra Palæo, drak iskaffe, spiste wraps, falafler, drak smoothies … og økologiske fadøl, cocktails og en del andet godt. Og uanset at vi nåede en hel del – så var der nu også stadig en hel del, som vi ikke nåede og som vi jo så kan heppe på kommer igen til næste år ♡

4 kommentarer
  • Dorte Børgesen skrev:
    21. august 2016 kl. 11:47

    Smukfest kan bare noget særligt. Jeg mener faktisk at børn og unge ydelsen skal nedsættes og erstattes med billetter til Smukfest, så forældre kan lade batterierne op? For mig er Smukfest mindfulness i sin ypperste form. Mvh Dorte

    • Ann-Christine skrev:
      22. august 2016 kl. 11:01

      Haha, ja det kunne da være herligt ;)

  • Annika skrev:
    8. august 2016 kl. 16:28

    Mums ser lækkert ud.

    Selv var vi på Ringsted Festivalen (noget mindre men med mange gode, bla satte jeg pris på Billy Ocean), som dog ikke kunne diske op med mad i den kaliber, men også noget hæderligt indimellem.

    • Ann-Christine skrev:
      10. august 2016 kl. 21:25

      Håber I havde en super skøn festival også :)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.