Quesadillas med Chili
En skøn variant af den lækre Quesadillas, som jeg ofte alternativt fylder med min hjemmelavede Chili con Carne eller med den lækre chili sin carne (vegetarisk), søde majskerner og friskrevet cheddar.
Det er virkelig lækkert at lave Quesadillas af en lækker rest chili con carne eller chili sin carne.
Nem og lækker aftensmad, som jeg vil anbefale at servere med en lækker guacamole, salsa, majskolber hvis det er sæson og måske en dejlig salat til.
Prøv også: min bedste opskrift på guacamole >>
Arbejdstid 15 min.
Antal 4 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Quesadillas med chili
- 8 tortillas pandekager
- 100 g cheddar ost
- 75 g majs
- Chiligryde til fyld
- 1 tsk stødt spidskommen
- 1 tsk stødt kanel
- 1 tsk stødt koriander
- 1 tsk chiliflager
- 2 spsk olivenolie
- 1 løg, finthakket
- 2 fed hvidløg, finthakket
- 1 squash, groftrevet
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 dåse kidneybønner
- flagesalt
- sort peber, friskkværnet
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Chiligryde til fyld
(her kan man også bruge en rest chili sin carne eller chili con carne)
Kom krydderierne på en pande og varm igennem til det dufter. Tilsæt derefter olie, hvidløg og løg, sauter til løgene er bløde.
Tilsæt squash og hakkede tomater og lad det simre i 15 min, kom derefter bønner i og smag til med salt og peber.
Quesadillas
Fordel fyldet, rester af chili sin carne eller chili con carne på fire tortillapandekager, drys med cheddarost og majskerner.
Læg de sidste fire tortillawraps på som låg.
Bag i ovnen i 10 minutter ved 200 grader varmluft eller steg dem på begge sider på en varm tør pande.
Hej med jer
Jeg har fået en opgave i madkundsskab at lave en ret her hjemme, jeg har valgt at lave jeres ret. Så jeg ville spørge hvad nærings indholdet i quesadillas med chili er?
Mvh. En skole elev
hej Carla
Det lyder som en skøn opgave.
jeg har ikke lavet ernæringsberegning på den, så det kan jeg ikke hjælpe
God fornøjelse
Kh Ann-Christine
Det liger at dine quesedillas er foldet? Kan det passe?
De er i lag, to og to med fyld imellem
Hej :)
Måske et dumt spørgsmål, men hvordan undgår du at al fyldet falder ud når du steger dem?
Ønsker dig en dejlig weekend!
Mvh Susanne
Hej Susanne,
det er ikke et dumt spørgsmål, for det kræver lige lidt øvelse.
Man skal ikke overfylde dem og så gør den smeltede ost at de hænger godt sammen. Ellers lad den glide over på en flad tallerken, kom en anden tallerken oven på. Vend om og lad den glide tilbage på panden på den anden side.
Rigtig dejlig weekend til dig :)
Kh Ann-Christine
Tak for ideer.. Og inspiration .. Der er vist ingen facitliste …..
Kan godt li… Ikke så utilfreds med det man ikke …. Ja.. Tak
Selv tak :)
-og heldigvis ingen facitlister ;)
Smiler. Er nok ikke i din målgruppe. Fysiklærer, musiker og mand.
:-) men jeg er på barsel. Et projekt. Er startet med at lave mad. Kæmper. Finder glæder stille :-)
Men vi er en børnefamile. Travlt. Ulvetimen. Når den hyler, er det lige der hvor man også laver mad. Spidser til. At man gerne vil lave god mad, men lige her er børnene kommet hjem, trætte, lektier, alt…. Og så ha overskud til at lave GOD mad… Vi laver ugeplan. Køber ind en gang ugentlig.. Således vi skal handle i ulvetimen også …. Ved godt man kan forberede noget før, men… Har du nogle tanker om hvorledes man kan organisere sig… Planlægge, eller …. Kære brevkasse :-)
VH, Klaus
Alle er skam velkomne her :)
Tja, familiekabalen – hvordan får man lige den til at gå op … Jeg ved det ikke! Jeg er på ingen måder ekspert og har jo kun mine egne to krudtugler og en mand at tale erfaring ud fra. Men jeg tror det handler om at prøve at gøre det så godt man kan og så være rigtig meget tilfreds med det man gør – og ikke så utilfreds med det man ikke gør. Sådan prøver vi at indrette mit liv som forældre. Nogle gange springer vi over de lave gærde, og jeg synes det er glimrende, at have aftener, hvor den står på rugbrød med godt tilbehør. Ofte lave nemme retter som denne kartoffelsuppe eller lign: http://www.valdemarsro.dk/kartoffelsuppe/ og lave kæmpe portioner af fx denne lasagnesauce: http://www.valdemarsro.dk/hjemmelavet-lasagne/ fryse saucen ned i portioner, så er der altid til god aftensmad til både lasagne og pasta bolognese. Og børnene elsker det.
Tjaa … ved ikke. Tror måske bare småbørnstiden er en tid, hvor altid bliver vendt op og ned og alting konstant er i forandring ;)
Kh Ann-Christine