Frikadeller
Saftige frikadeller er jo ganske simpelt bare en af de bedste danske klassikere! Jeg serverer frikadeller til alt fra pitabrød til kold kartoffelsalat, varm grønlangkål, kartofler og sauce og så smager frikadeller helt fantastisk på godt rugbrød med rødkål og små syltede cornichoner eller i en god rugbrødssandwich.
Frikadeller kan varieres med friske eller tørrede krydderurter, hvidløg, karry, spidskommen og forskellige kombinationer af svinekød, kylling og kalvefars. Den gode gamle frikadelleopskrift er et hit, i alle variationer og her får I min bedste opskrift på frikadeller.
Prøv også: min bedste opskrift på kartoffelsalat >>
Arbejdstid 10 min.
Antal 4 pers.
Kan fryses Ja
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Frikadeller
- 500 g hakket svinekød
- 2 spsk hvedemel
- 2 spsk finvalset havregryn
- 1 dl mælk
- 1 æggehvide
- 1 æg
- 1 løg, finthakket
- 1 fed hvidløg, finthakket
- 1 tsk tørret timian
- 0,50 tsk stødt spidskommen
- 2 tsk salt
- sort peber, friskkværnet
- 3 spsk olivenolie, til stegning
- 1 spsk smør, til stegning
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Rør alle ingredienserne med en håndmikser i 2-3 minutter.
Lad frikadellefarsen hvile i minimum en halv time i køleskabet.
Form frikadellerne og steg dem på en pande med smør og olie ved middelvarme i cirka 5 minutter på hver side, til de er gennemstegte.
Hej frikadellerne blev en succes til årets julefrokost her i Melbourne Young Vikings in Town. Jeg ændrede kun farsen til kyllinge da jeg ikke spiser gris. Selv succes blandt de indfødte australiere.
Til fest altid dine opskrifter.
Tak
PS Vi havde 38C og bulder sol, mens Danmark havde det koldt med sne.
Jeg bruger som regel couscous i stedet for mel. Jeg synes dellerne bliver saftigere. Couscous’en overhældes med kogende vand, som den opsuger inden den tilsættes farsen.
Lækkert! Tak for at dele dit fine tip, Kirsten
Kh Ann-Christine
Hej Ann-Christine,
Som mange andre har vi anskaffet en airfryer. Har du planer om at lave (gerne lette og hurtige) opskrifter til det?
Jeg syntes tit det ender blindspor ved søgninger på Google.
Vh Brian
Hej Brian
jeg har lavet denne Valdemarsro guide til airfryer
Der kan man hurtigt omregne mine opskrifter til sin airfryer og læse tips og tricks til at bruge mine opskrifter til sin airfyer.
Kh Ann-Christine
Prøver med lidt andre kryderier. Kan ikke huske hvornår jeg sidst lavede frikadeller. Men jeg kan huske hvornår jeg startede i et køkken. Jeg var ca 4 år og har nydt at lave mad siden.
Så hyggeligt! Det er dejligt at være glad for at lave mad :)
God fornøjelse med frikadellerne
Kh Ann-Christine
Kære Ann-Christine
TAK for opskrifter, som ALTID er dem jeg går til, når jeg vil være sikker på et smagfuldt og vellykket resultat.
Hvordan bliver de små frikadeller efter et par uger på frys? Vil lave en stak til en reception, men er bekymret for at de bliver tørre og kedelige.
Bh Irene
Kære Irene
Mange tak for din søde hilsen, det er jeg rigtig glad for at høre! ♡
Jeg synes de er lækre – også efter frys i et par uger. Vælg endelig ikke en fedtfattig kød, du kan evt komme lidt bacon i, og så lad farsen trække i 1-2 timer inden du steger dem, så de får lov at trække godt med smag. Frys dem direkte ned – meget gerne mens de stadig er lune/varme, så kan de tøes op og lunes og være lækre igen.
Kh Ann-Christine
Hej,
For det første…Er fuldstændig vild med dine opskrifter, og denne side er blevet mit førstevalg, når Jeg skal finde opskrifter på noget mad eller bare inspiration til nyt og spændende.
En ting Jeg dog virkelig kunne ønske mig er, at der udregnes næringsindhold pr. 100g frem for pr. Person.
Når der under næringsindhold står pr. Person frem for pr. 100g. Er det nærmest umuligt at udregne hvor meget energi der er i maden, fordi hvor meget vejer den mængde mad en person spiser? Når den er udregnet pr. Person?
Vi har brug for at passe på vægten herhjemme og Vi vejer deraf alt mad, for at holde øje med vores kalorieindtag og derfor kunne det være episk hvis næringsindhold stod pr. 100g. Frem for pr. Person.
Blot en tanke, som ville gøre dit premium abonnement endnu federe end hvad det pt. Er💪
Tak for lækre opskrifter og dejlig dag til dig.
Hej Christian
Mange tak for din søde og positive hilsen!
Jeg er rigtig glad for at du har glæde af mine opskrifter.
I forhold til næringsindhold pr. 100g, vil den bedste måde på nuværende tidspunkt være at veje den samlede portion og divider det antal gram med 100 = x
Divider det samlede kalorieindhold for hele retten med x = kalorieindholdet pr 100 g.
Vi har på vores ønskeliste at indføre det på alle opskrifter på et tidspunkt, så det kan være det kommer :)
Rigtig dejlig dag til dig og mange tak for din hilsen
Kh Ann-Christine
Hej Ann-Christine.
Vil blot sige dig tak for alle dine fantastiske opskrifter. Jeg vælger 9 ud af 10 gange dine opskrifter og tjekker altid din side først! For jeg VED at det vil smage vidunderligt.
Og så vil jeg dele med dig, at min ældste søn på 13 år næsten altid laver frikadellerne herhjemme og han bruger din opskrift. Hver gang! Nogle gange med små variationer alt efter hvad der er i huset, men de bliver altid super lækre. Han har selv fundet frem til din hjemmeside. Og har nu brugt den i godt og vel to år. Han har god smag!
Tak, for uvurderlig inspiration og læring på tværs af generationer.
Kærligste hilsner
Charlotte
Hej Charlotte
Tusind tak, sikke en sød og dejlig hilsen at få! Det blev jeg rigtig glad for at læse.
Så dejligt at også din søn har glæde af mine opskrifter – og af at gå i køkkenet og lave mad, det er så hyggeligt og skønt :)
Kh Ann-Christine
Æggehviden i dine frikadeller, pisker du dem først, eller er det bare de rå hvider?
Det er blot rå hvider – jeg har faktisk ikke prøvet at piske dem først, men tror nu det vil give ekstra luftige deller.
Giver du det et forsøg, så vend endelig retur med resultatet
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine
Hey, skal bruge et hurtigt svar. Hvis man ikke har mulighed for at bruge æggehvider, kan man så bruge ekstra hele æg?:) På forhånd tak også glæder jeg mig til at prøve opskriften!:D
Hej Anne Sofie
Ja, du kan godt bruge hele æg, men ekstra æggehvide gør frikadellerne ekstra luftige
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine
Frikkadelrller. Hvorfor 1 æg og 1 hvide? Hvorfor så ikke 2 æg?
Æggehvider giver bedre luftighed :)
Kh Ann-Christine
Lækre men lidt for salte synes jeg , men det er jo en smagssag
Det kommer også an på hvilken salt man bruger. Jeg bruger oftest flagesalt og hvis man bruger fint salt, skal man ofte bruge lidt mindre end jeg gør (og smage til)
Kh Ann-Christine
Hej
Er det groft eller fint salt, du bruger ? Tænker det gør en forskel ift mængden af salt.
Jeg bruger aldrig fint salt, men altid enten flagesalt eller groft havsalt.
Kh Ann-Christine
Det gamle råd om at farsen skal røres sej, med salt
før øvrige ingredienser..
Er det forkert eller ligegyldigt ?
Jeg tænker det er en smagssag. – og jeg synes det fungere lige så godt uden
Kærlig hilsen
Ann-Christine
Jeg kan ikke vende mine frikadeller uden de går i stykker… Men de dufter skønt..
Jeg har dog tilsat lidt mere havregryn i den sidste halvdel af portionen. Håber det hjælper lidt
Det oplever jeg ikke problemer med, måske er det panden der driller, mere fedtstof – eller ikke høj nok varme fra start så de får en fin stegeskorpe.
Kh Ann-Christine
Fars er bedst, når mor har rørt den!! ;-)) Jeg putter forskellige ting indeni – f. eks et lille stykke gulerod – et stykke æble – et stykke ritter sport – et stykke lakridskonfekt – en vingummibamse – nogle m and ms – et stykke banan – et stykke appelsin o. m. a. Det hedder overraskelsesfrikadeller! Og ungerne især elsker dem!! ;-)) Jeg laver dem i ca ½ normalstørrelse – så spiser ungerne måske 4 i stedet for 2! ;-)) Nogen gange steger jeg dem i en gammel æbleskivepande – det giver en fin form og er nemmere at få stegt på alle sider!!
Jeg har lavet frikadeller i mange år, men da jeg skulle lave frikadeller med min søn, fulgte vi din opskrift.
Jeg har ikke tidligere været opmærksom på, at det er vigtigt at farsen står og trækker inden stegning. Det kunne jeg godt se gjorde en mærkbar forskel.
Jeg har for mange år siden lært af en veninde der er kok, at det er bedst at hælde “det tørre” – dvs. mel og havregryn i først, og få det æltet ind i farsen, så det binder sig til fedtet.
Jeg plejer altid at blende “alt det våde” – dvs. løg, hvidløg, mælk osv.
Nogen gange kommer jeg en kraft-terning i.
Jeg foretrækker at stege frikadellerne i en forholdsvis lille pande, så de bedre kan “svømme” i fedtstoffet. Jeg har dårlige erfaringer med for stor pande, fordi man så skal bruge for meget fedt på den for at få et godt resultat.
Hej
Hvis jeg steger dem i morgen torsdag, er de så ok at serverer på lørdag – hvor mange grader skal de varmes ved?
God sommer
Ja, det kan du sagtens. Jeg plejer at varme dem ved 175 grader varmluft
God sommer til dig
Kh AC
Hvis man vil bruge kolde eller lune frikadeller som “natmad” til en konfirmation, hvad kan de så evt serveres med?
Vh Jette.
Hej Jette,
Måske en klassisk kartoffelsalat og en grøn kartoffelsalat
Kh AC
Vil du lave en opskrift med hjemmelavet mayonnaise, med video
Det vil jeg rigtig gerne på et tidspunkt :)
Tak for en god hjemmeside med fantastiske opskrifter. Jeg har efterhånden prøvet en del. Altid vellykket.
Hvor meget karry skal jeg bruge?, jeg har tendens til at bruge for meget. Resten af familien er ikke til det stærke:-)
hilsen tina
Hej Tina
Tusind tak for din søde hilsen, det er dejligt at høre :)
Jeg køber stort set alle vores krydderier hos ASA spice online, de er friske og virkelig lækre – og de har både milde og stærke karryvarianter.
Prøv fx deres indiske karry, den er favoritten hos mine børn
Kh AC
Kan man varme dem op igen dagen efter i ovnen eller på panden (har ingen mikroovn)??
Hej Line,
Vi har heller ikke mikroovn, og plejer at varme dem i ovnen, på panden eller spise dem kolde :) Alle dele fungere fint
Kh AC
Hej :o)
Hvis man ønsker en glutenfri variant, kan man så udelukkende bruge havregryn i stedet for hvedemel?
Tak!
Ja, det kan du fint.
Lækkert! Bliver snart 18, og vil lave dem til buffeten. Kan de fryses og i så fald, hvordan varmes de op igen?
Ja, det kan sagtens fryses, tø dem gerne op i køleskabet og varm dem i en forvarmet ovnen ved 175 grader varmluft i 10 minutter inden servering.
God fornøjelse og stort tillykke med din 18 års fødselsdag ♡
Kh AC
Hej Ann Christine .
Det er nogle skønne opskrifter du har ?.
Har du lavet en kogebog ?
Hej Berit,
jeg er i fuld gang med at lave en ny kogebog, som udkommer til september – og den glæder jeg mig virkelig meget til at dele med jer, for den bliver så flot og brugbar.
Tusind tak for din søde hilsen ♡
Kh AC
Jeg er lidt i tvivl. Skal de 3 spsk. olivenolie i farsen eller anvendes ved stegning?
Det er rettet nu – det er til stegning :)
Du kan blot slette denne kommentar, når du har læst den, for den er blot til info:
Når du i dette indlæg med frikadeller linker til “… hjemmelavede pitabrød…”, så kommer man til din startside på bloggen og ikke til nogen pita-opskrift..
Mange tak, Mie – det er rettet nu og det er pænt af dig at gøre mig opmærksom på det!
Hej :)
Kan det passe, der skal 2 tsk i din frikadelle fars? Jeg bruger kun 1 tsk til din opskrift og det er nok for min smag :)
Skriver bare for at gøre dig opmærksom på det hvis det er en fejl.
Ja, det er helt korrekt som det står – men fint du retter til, så det passer til dig. Smag og behag er jo forskelligt :)
Jeg har altid troet at jeg ikke kunne lave frikadeller. De var bare lige som altid lidt tamme. Men dem her. De er geniale! Jeg har allerede lavet dem flere gange? Tak fordi du bruger din tid og energi på at dele opskrifter og erfaringer så sådan en som mig også kan lykkes i et køkken. Tak!
Hvor er det bare så dejligt at høre! – det gør mig rigtig glad at få sådan en sød og fin tilbagemelding på mine opskrifter ♡ Tusind tak for det!
Kh AC
Kan man mon bruge andet end flæskekød? Da jeg ikke spiser svinekød?
Ja, du kan sagtens bruge fx kylling eller lammekød i stedet.
Rigtig god fornøjelse
Kh AC
Kære Ann-Christine
1/2 til 1 tsk. allehånde i frikadellefarsen er bare det der gør forskellen ( synes jeg ).
Det er fra min oldemors opskriftsbog. Dette krydderi kan sagtens gå med alle de andre ting, man ønsker at putte i sin fars☺️
Tak for nogle super inspirerende og lækre opskrifter.
Det lyder også dejligt ♡
Tak for din søde hilsen
Kh AC
Nu har jeg brugt denne opskrift flere gange, med stor succes.
Jeg kommer dog en anelse mere salt og havregryn i. Gulerødder og majs. Og så krydret med ekstra hvidløg, cayennepeber, spidskommen, en smule røget paprika og en mindre mægnde almindelig paprika pulver. Mængderne er på øjemål, som virker fint. Udover det, har jeg alle gange, kommet 1-2 spske rapsolie i, fordi jeg ikke ved om det er nødvendigt(?), når de laves i ovn.
Første gang, opdagede jeg at opskriften, efter min mening, glemmer at røre farsen ‘sej’ med salt, og mængden af salt er efter min smag i underkanten.
Jeg er populært sagt single, så jeg har ikke udsat andre, for mine forsøg – Altså er det kun baseret på min egen oplevelse.
Nu jeg bor alene, kan jeg dele dem op i 4 potioner, lavet på 450g svinekød. Så svarer hver potion til 1 hel dags forbrug, på trods af jeg er en madglad fyr.
Jeg giver dem dog noget mere tid end opskriften, måske 15 minutter, for at få en flot skorpe, på hver side, fordi jeg bruger ovn til at tilberede dem.
Er det mon en fejl at der står 3 dl mælk? Min fars blev så flydende at den var umulig at forme.
Hov, ja! Godt du skriver det, det er rettet nu :)
Tak for hurtigt svar, jeg kunne heller ikke forstå det. glædelig jul
Ser godt ud. Et godt fif er at starte med at komme saltet i og røre i ca 5 minutter og så tilsætte resten ;-)
Du skriver, at den gerne må stå op til 2 timer på køl – kan den stå længere tid? Eller er 2 timer max?
Den kan fint stå fra om morgenen til om aftenen :)
Kh AC
Kære AC. Kan man godt bruge hakket okse eller svinekød istedet for kalv og flæsk? Hvis man kan skal det så være okse eller svinekød? (I hvores Brugsen kan jeg ikke fin øko kalv og flæsk kun øko svine og økse)
Kh Smilla
Jeg bruger gerne øko svinekød, hvis jeg ikke kan finde den anden :)
Hej Ann-Christine. Når du severer frikadeller med kartoffelsalat, hvilken kartoffelsalat bruger du så? Er der evt en opskrift på bloggen eller kunne der komme det?
Kh Smilla
Hvis du søger på kartoffel eller kartoffelsalat i søgefeltet – så får du de opskrifter der er på bloggen :)
Hej Ann-Christine
Tak for mange gode opskrifter.
Synes jeg har set en frikadelleopskrift af din hvor, du angivet hvor meget af de forskellige krydderier du har brugt. Bl.a. karry, spidskommen etc. men kan ikke finde den på din blog.
Mvh.
Bente
Hej Bente,
hvor dejligt at du bruger mine opskrifter :)
Jeg kan ikke lige mindes at have angivet mængder på krydderier i et indlæg, men jeg plejer nok at tilsætte omkring 1/2 tsk, hvis det er karry (en der ikke er for stærk) og omkring 1-2 tsk spidskommen/timian, oregano og den slags.
Prøv evt at starte med 1/2 tsk og steg så en enkelt “test-frikadelle” som kan bruges til at smage til med flere krydderier, salt og peber.
Kh AC
Mmm.. Endnu en opskrift der ser super lækker ud! Herhjemme arbejder vi pt. På at skrue ned for kød. Jeg kunne derfor tænke mig at supplere farsen med en stor revet squash. Kan jeg bare bruge denne opskrift også putte lidt mindre kød i?
Laver ikke så tit frikadeller, men tænker at man kan tage det lidt på gefuhl? Ie. hvis farsen mærkes lind er den nok ok?
Tips modtages meget gerne, er som sagt ikke den store frikadelle kok.. Tak!
Hej Helene,
Hvor er det dejligt at høre! :) Jeg laver dem også indimellem med revet squash og så kan jeg også anbefale at komme en stor håndfuld finthakkede friske krydderurter i farsen. Fx persille, oregano, timian, koriander osv. Det er virkelig lækkert.
Det er nemlig bare at prøve sig lidt frem. Spar lidt på mængden af mælk til at starte med og hvis farsen bliver for våd, så kom gerne mere havregryn i.
Havregryn kan også erstattes af rugflager, chiafrø eller lign.
Sig endelig bare til hvis du har spørgsmål – og lad mig gerne høre om det bliver godt :)
Kh AC
Et lækkert tip til dellen – prøv med en kombi af hakkede tørrede tranebær og pistacienødder i farsen. Helt hen i vejret lækkert :)
Det lyder virkelig også helt vildt dejligt! Tak for tippet, det må jeg prøve næste gang.
Mums, tror altså vi er nødt til at have frikadeller på menuen her i påsken :)
Hej Ann-Christine
Jeg forsøger at tage forskud på stress og jag i den kommende uge – her efter en dejlig langsom vinterferie.
Har lige rørt din fars, men synes at den er utrolig lind?! Synes jeg har vejet af til punkt og prikke jf. opskriften. Eneste lille men er, at jeg har stavblendet løget, fordi jeg har en ung herre i huset, som har et periodisk anstrengt forhold til løgstykker. Er farsen meget lind? Eller har jeg mon præsteret at få den smadret?
Lavede iøvrigt dine svenske kødboller til mine forældre i ferien. De var ellers store tilhængere af Ikeas kødboller :S men det har jeg nu fået spoleret – ALLE elskede dine kødboller – tak for en ny dejlig hverdagsret.
Kh Sisse
Uhh, nu har jeg så lige været lidt langsom i kommentarfeltet her i weekenden, mens vi har været i Sverige (har været uden wifi, så databrug har været lidt pebret)
Hvordan gik det med frikadellerne?
Jeg plejer at komme mere havregryn eller mel i hvis farsen bliver for blød.
Og så dejligt at høre at de svenske köttbullar er faldet i god jord hjemme hos jer!
Kh AC
Tak for gode og inspirerende opskrifter :-) – Har du prøvet ay ovnstege dem, tænker blot for at speede processen lidt. :-)
Hej Anna,
Ja, det gør jeg indimellem og det fungerer rigtig godt. Bare husk at vende dem halvvejs i bagningen :)
Kh AC
Hej Ann-Christine.
Det lyder dejligt nemt at ovnstege dem. Hvor varmt og hvor længe?
Vh Lene.
Ja, det er nemlig nemt.
Sæt ovnen på 200 grader og vend dem undervejs – beregn ca 20-30 minutter afhængig af ovnen
Jeg prøvede din oste-krydder-blanding til grillede majskolber den anden dag, og gæsterne har efterfølgende spurgt efter opskriften. I går lavede jeg disse frikadeller, og det er de bedste jeg nogensinde har lavet!
De blev med stor succes krydret med: spidskommen, cayennepeber, chili, lidt frisk tomat (det inderste skrabet ud og resten hakket fint) og frisk persille.
Det var, og er stadig i dag, fantastisk lækkert. Tusind tak! Det var ikke sidste gang, jeg vendte tilbage til denne side.
Hej Mikkel,
Hvor bliver jeg glad! Det er så skønt at høre, når det bare lykkedes og opskrifterne er en succes hos andre også :)
Tusind tak for din dejlige hilsen.
Kh AC
Tusind tak for opskriften på disse lækre frikadeller – de bedste ever! Hele familien har spist til vi var ved at revne ;-)
Og for øvrigt tak for alle dine mange andre super gode opskrifter og tak for inspiration til vores madplan. Der kommer jævnligt nye retter i vores repetoire og på listen over yndlingsretter :-)
Stor ros til dig herfra, hilsner fra Helle
Ih, hvor gør det mig glad! :)
Tusind tak for din søde hilsen, Helle – det er jo helt fantastisk at høre at bl.a vores yndlingsopskrift på frikadeller kan inspirere og blive til jeres og andres yndlingsopskrifter :)
Kh Ann-Christine
Muuuums det ser simpelthen så GODT ud! Tak for inspiration!
Tusind tak :)
uhm det ser lækkert ud. Det skal helt sikkert prøves i aften.
Hvor meget spidskommen og timian skal jeg putte i. Jeg er bange for at ødelægge farsen:-)
Jeg kommer ca en tsk af hver i, det passer meget godt til farsen :)
God fornøjelse med dem
Hej Ann-Christine. Synes ikke jeg kan finde en opskrift på pitabrød – har du mon sådan en? Sidst jeg prøvede havde jeg fundet en opskrift på nettet, men de blev vildt hårde og ikke særlig gode. De må gerne være lidt grove i det :)
På forhånd tak!
Mvh Susanne
Hej Susanne, jeg har først set din kommentar nu, beklager :)
Jeg har en opskrift på pitabrød her: http://www.valdemarsro.dk/pitabroed/ Den er ikke grov, men prøv at erstatte lidt af melet med grahams eller fuldkornsmel.
Kh Ann-Christine
Hej AC – Vi lavede dine pitabrød den anden dag og de var et kæmpe hit! Carla sagde “umm!” for hver mundfuld og det er altså store sager fra en pige, som efter eget udsagn “ikke kan lide aftensmad”.
Uhm, det ser da for lækkert ud! Det må klart prøves næste gang, den står på pitabrød :-)
Tak, den anbefales ihvertfald varmt herfra os alle fire :-)
Jeg har aldrig prøvet frikadeller i pita, men det er jo egentlig en meget god idé. Det må jeg altså prøve!
Jeg tror det er sådan lidt en dansk 80´er klassiker – godt smager det ihvertfald :-)
Spidskommen, timean og hvidløg i frikadellerne – mon børn i alderen 2- 11 år kan lide de krydderier?
Mvh
Birthe
Ja, det er ihvertfald altid et hit hos mine børn, deres venner og andre små og store børn i familien, som jeg har serveret dem for :)
Jeg har aldrig haft oplevelsen af at børn har noget imod velkrydret mad, det smager jo drøngodt!
Kh Ann-Christine
det ser lækkert ud, jeg bliver helt sulten selvom jeg egentlig ikke spiser kød :)
Så må der falafler i pitaen i stedet ;-) Det er også fantastisk
Hej Vil prøve denne opskrift i dag. Jeg vil bruge hvidløgspulver. Har du afprøvet det ig evt. hvor meget skal der i? Mvh Vibe
Hej Vibe
jeg har ikke prøvet med hvidløgspulver i disse deller, men ville nok komme omkring 1-2 knivspids i.
Kh Ann-Christine
Mums, jeg sidder og bliver helt sulten herude i Indien :-)
Og jeg har lige læst om din fantastiske friskplukkede mango – jeg vil gerne bytte frikadeller for en mango ;-)
Umm, hvor ser det lækkert ud! Nu bliver jeg sulten :)
Det er også en dejlig ret :)
En nævner spidskommen, men det står ikke i opskriften?