One Pot Pasta med champignon og bacon


Her får I en skøn one pot pasta med champignon opskrift – den er lidt at sammenligne med den italienske spaghetti carbonara, og så alligevel slet ikke, for den er helt anderledes og med en del flere ingredienser – men lidt i den retning smagsmæssigt alligevel, bare med mere og fyldigere sauce … og så er den rigtig velsmagende, samt nem og hurtig at tilberede.
I er vilde med denne opskrift på one pot pasta – og det forstår jeg virkelig godt! Den er også et hit herhjemme og har fået mange rosende ord med på vejen fra jer. One pot pasta retter er blandt vores go to favoritter i hverdagen, når vi har travlt eller bare ikke lige vil prioritere god tid til madlavningen. Så vanvittig godt og består af helt enkle råvarer og samtidig lynhurtig at bikse sammen.
Arbejdstid 15 min.
Antal 4 pers.

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
One pot pasta med champignon og bacon
- 400 g pasta
- 250 g champignon, skåret i kvarte
- 1 løg, finthakket
- 3 fed hvidløg, finthakket
- 1 squash, groftrevet
- 2 tsk tørret timian
- 1 tsk tørret oregano
- 2 spsk frisk rosmarin, finthakket
- 1 tsk chiliflager
- 50 g bacon, sprødstegt og skåret i tern
- 1 liter grøntsagsbouillon
- 1 dl piskefløde
- 2 tsk salt
- sort peber, friskkværnet
- Til servering
- 50 g parmesan, friskrevet
- 2 håndfulde frisk basilikum, bladene herfra
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter

Kom alle ingredienserne i en stor gryde og rør det godt rundt.
Sæt låg på og lad det koge op, rør godt rundt igen og lad det simre i 10-12 minutter, til pastaen er perfekt kogt.
Server med finthakket basilikum.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Hej
Det er mega lækkert. Dog tænker jeg ikke baconen skal koges?
Jeg stegte den i hvert fald ved siden af og rørte den i retten før servering
Hej Gitte
Tak for din søde hilsen, det er jeg glad for at høre!
– jeg koger faktisk blot den færdigstegte sprøde bacon med i retten, men det kan man frit vælge som man synes bedste om :)
Kh Ann-Christine
Hej Ann-Christine
Har du prøvet at lave denne eller lignende opskrifter med fuldkornspasta?
Min egen tanke var blot at forlænge tiden den står og simrer, men ved ikke om det vil gøre at grøntsager koger for længe?
Ellers tusind tak for en masse skønne og nemme opskrifter, som gør en travl studerendes liv meget nemmere♥️
Hilsen Emilie
Hej Emilie
Den kan sagtens laves med fuldkornspasta, det gør vi også tit :)
Tusind tak for din søde hilsen, hvor er det dejligt at høre.
Kh AC
Hej Ann-Christine
Jeg har med stor interesse, læst din opskrift og vil kaste mig ud i forsøget, men – den hedder med kylling? Jeg kan ikke se kylling i opskriften. Hvilken slags bruger du og hvor meget til 2 personer?
Jeg har begge dine bøger, som giver mig meget inspiration, samt nytænkning
Venlig hilsen
Lone
Hej Lone,
Mon du forveksler den med denne opskrift på one pot pasta med kylling
?
der er nemlig rigtigt nok ikke kylling i den du har skrevet kommentar til her.
Rigtig god fornøjelse med retten (uanset hvilken du vælger) og tusind tak for din søde hilsen, det er jeg virkelig glad for at høre
Kh Ann-Christine